Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/1/15

Podemos és un fetus engendrat i mal parit pel PP i pel PSOE

Alexis Tsipras, líder de Syriza, i Pablo Iglesias, líder de Podemos
La carta al Reis d'Orient enguany la centraré en demanar-los que l'any 2015 sigui definitivament l'any de l'enderroc de la dreta neofeixista que ens governa, controlada pel capitalisme criminal que a la vegada està governant la Unió Europea.
L'esperança per a milions d'epanyols i d'europeus per assolir una nova España i una nova Europa que trenqui el podrit cordó umbilical que els lliga al capitalisme inhumà i descarnat, malauradament rau especialment en Alexis Tsipras, líder de Syriza, i de Pablo Iglesias, líder de Podemos.
Però, quins són els autèntics pares engendradors de Podemos, en el cas concret espanyol?. Si mirem la història més recent de la politica espanyola dels darrers 7 anys, la resposta la tenim a l'abast de la mà: el PSOE i el PP amb les seves cruels i nefastes politiques neoliberals empobrint i enganyant els ciutadans com mai s'havia vist, han sigut el detonant per a que Podemos hagi nascut i s'hagi erigit en poc mesos en una autèntica i més que perillosa alternativa del poder politic.
Que l'actual Unió Europea que només està al servei del capitalisme salti pels aires, és el que s'aconseguirà per ha fer una Europa realment social i plenament humanitzada. Però per a això no cal, ni ens fa falta, el filocomunisme de Podemos que està agermanat amb la república bananera veneçolana. Aqui ja només ens faltaria un segon i patètic Maduro, que utilitza la policia i fins i tot l'exèrcit per a reprimir el poble veneçolà, ells sí que reprimeixen sense cap mena de miraments ni cap respecte els Drets Humans.
I dic això perquè alguns impresentables portaveus de Podemos han acusat i responsabilitzat a les accions policials espanyoles contra la immigració, per a justificar, diuen aquesta gentusa de Podemos, la mort d'un policia de 28 anys sota un covoi del metro de Madrid. Aquest negre africà delinqüent i homicida, un cop hagi complert la presó que se li imposi, se l'ha de foragitar del país sense cap mena de consideració. Aquesta gentusa paràsita sobra i no hi fot res al nostre país.
Aquest personal impresentable de Podemos hauria de sapiguer que la policia, la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra, etc, tenen l'obligació de controlar les fronteres i de combatre el delicte allà on es cometi. Els violents són, precisament, molts dels immigrants que entren en territori espanyol il.legalment utilitzant la força i la violència contra els membres i cossos de seguretat. Ells els immigrants són els delinqüents i els agressors.
Va apujar l'IVA del 18 al 22% i hi ha un Banc dolent
I tot això ha arribat als extrems actuals, gràcies a tres anys ben complerts de mentides continuades del govern del Partit Popular presidit pel mediocre i inútil Mariano Rajoy, el qual ha incomplert sistemàticament el programa electoral que va vendre amb perversa hipocresia ara fa tres anys.
El darrer insult de Mariano Rajoy als ciutadans, és l'increment de l'IVA del 10 al 21% per als productes sanitaris i farmacèutics. Aquesta gentusa del PP ja no tenen ni morro per xafar-se'l quan caminen. Pocavergonyes!.
Els ciutadans d'aquesta torturada pell de brau, els catalans inclosos, hem tingut d'aguantar tanta insolència i prepotència d'una autèntica merda de partit dominat per la més cavernícola i putrefacta dreta neofeixista.
I el PSOE, amb les politiques econòmiques de Rodriguez Zapatero, també en té molta responsabilitat de tot aquest desgavell. Vosaltres, PP i PSOE, sou els artífex de l'engendre de Podemos.
Setmanes enrere m'havia plantejat la possibilitat de votar Podemos a les properes eleccions, però vista la trajectòria de politica bananera que està adoptant aquesta formació politica filocomunista, decididament he descartat aquella possibilitat. El més segur és que seguiré amb la meva opció abstencionista.