Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

14/1/15

Schengen és la porta oberta, de bat a bat, per al terrorisme islàmic

Els acords de Scherngen són una autèntica tragèdia per als països que s'hi van adherir, ja que no tots els els països que formen part de la Unió Europea s'hi van adherir.
Schengen està més que demostrat, és un fracàs més del bonisme i permissivitat de la politica mediocre que des de fa més de deu quinze anys, té els destins d'Europa a les seves mans, de molt poques mans. Schengen s'ha d'abolir donada la gravetat de les amenaces terroristes de les bandes criminals de l'Estat Islàmic i d'Al-Qaeda. Ja n'estem farts de l'islam.
Desprès del drama que fa una setmana es va desencadenar a França amb l'assassinat cruel i inhumà de dotze ciutadans innocents als locals de la revista satírica Charlie Hebdo, i quatre més al Hiper Kosher jueu, un drama desencadenat per tres criminals islamistes que sortosament van ser abatuts i morts per la policia francesa, cal que els ciutadans d'aquesta semiderruïda, desmoralitzada i covarda Unió Europea, exigim la derogació definitiva dels acords nefastos de Schengen.
Qui ens pot afirmar categoricament que amb les massives entrades d'immigrants procedents fonamentalment de Siria, Iraq, del nord d'Àfrica, del Sahel o del Paquistà pel sud de la Mediterria, no s'ha convertit en un descontrolat i perillosissim colador de terroristes islamistes potencials?. Quants d'aquests assassins que possiblement ja porten les mans brutes de sang innocent, estan vivint entre nosaltres?. Qui pot dir-nos que això no és cert?.
Doncs bé. Pel que fa a Espanya, les fronteres de Ceuta i Melilla no es poden convertir en un colador com està passant a Itàlia amb els barcos i barcasses, i per tant el govern espanyol té l'obligació politica d'evitar les entrades violentes d'immigrants, i els que aconsegueixin entrar per la força, se'ls ha d'expulsar sigui en calent o en fred, tant s'hi val. I que la comissària de torn d'assumptes interns de la UE calli i no inoportuni al conjunt de ciutadans que ja n'estem tips i farts de la insolidaritat especialment dels països escandinaus com, per exemple, Suècia.
Reforçant la tanca de la frontera de Melilla
Si aquells països s'estimen tant els immigrants, siguin o no il.legals, des d'aqui els hi proposem que els hi podem enviar trens i autocars carregats d'immigrants per a que els acullin als seus fiords, els alimentin, els vesteixin i els eduquin en els nostres valors, si és que estan realment en predisposició per a integrar-se tota aquesta gent.
La integració, aquest gran i greu problema que mai no tindrà sol.lució, si és que els que han vingut de fora no s'esforcen en acceptar les nostres normes socials, politiques i culturals i, el que és més important i essencial, la democràcia i el total respecte als Drets Humans. Perquè són ells els que s'han d'adaptar a nosaltres, i no nosaltres a ells. Això ho hem de tenir tots molt clar, i deixem-nos d'utilitzar perversament el bonisme estúpid parlant dels nous catalans, perquè de catalans no en tenen res.