Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

14/2/15

La cristianofòbia és la llavor per a la creixent i lògica islamofòbia

Manifestació a Alemanya contra el terror de l'islam
Actualment uns 200 milions de persones de diferents confessions o esglésies cristianes estan en greu perill de ser assassinades o, en el millor dels casos, de ser expulsades dels països on han viscut durant generacions, durant segles, abans que desgracidament arribés l'islamització dels seus països.
La cristianofòbia és el germen, la llavor vigorosa que ha donat com a fruit l'islamofòbia. Ras i curt. Ja fa massa temps, anys, que dura la miserable persecució dels cristians i dels jueus arreu del món islàmic.
Des de la prohibició de construir esglésies i temples en aquests països, passant pert cremar esglésies i destruir-les, acompanyada tota aquesta barbarie islàmica en l'assassinat indiscriminat de cristians i fins i tot de families senceres, o bé expulsant-les dels seus països on han viscut durant segles, el món islàmic s'ha convertit obertament en l'enemic d'Occident, on la nostra cultura judeocristiana no té res a veure per sort amb l'islam. Un exemple de la barbarie islàmica és el genocidi de cristians que han engegat. Hem de tindre molt clar que l'islam és enemic nostre, perquè l'islam no tolera les llibertats individuals i col.lectives que els occidentals ens hem guanyat i atorgat.
Per a l'islam els drets de la dona, la igualtat de la dona, ni es contempla. Per a aquesta gent, la dona és un simple objecte que només serveix per a fornicar i criar fills, i poca cosa més.
Els valors ètics, morals, culturals i cívics dels països occidentals, diem-ne obertament cristians, tampoc tenen res e vaure ni tenen res en comú amb l'islam. Els nostres valors i els seus topen, mai encaixaran, per més que un grapat de babaus, i d'estúpids enbadalits pel bonisme imbècil que, a hores d'ara, encara es creuen allò de l'Aliança de Civilitzacions i del Diàleg Interreligiós que salta a la vista que no ha servit ni seveix per a res. Pur folclore.
 L'islamofòbia és, doncs, la resposta adequada i necessària per a convertir-se en el mur social i humà d'Occident per a aturar la prepotència i la criminalitat de l'islam que no respecta tot el que és diferent a ells i a la seva estranya religió. Pegida/Facebook.
Una religió, la islàmica insisteixo, que res té a veure amb els nostres principis ètics, morals i culturals occidentals, com tampoc té res a veure, ni de lluny, amb la defensa dels Drets Humans i en defensa dels drets d'igualtat de les dones.
L'islam és com un gra purulent que s'ha instal.lat al cor d'Europa i que, tard o d'hora, se l'haurà d'extirpar, mal pesi als babaus, als que s'han apalancat perillosament en el bonisme i en allò que en deien l'Aliança de Civilitzacions, valgui la reincidència per part meva. On és aquella pretesa aliança?. La respecten des del món islàmic?, i si ells no ho respecten, per què ho tenim de respectar nosaltres?. Qui m'obliga a fer-ho?.
L'islamofòbia no ha sorgit espontaniament, no. L'islamofòbia ha sorgit al bell mig del cor d'Europa i d'Occident en general, perquè l'han fet germinar i crèixer els musulmans regant la llavor amb la sang de desenes de milers de persones, en aquest cas de cristians, de jazidís i també de jueus sempre que poden atrapar algun desventurat. Per cert, avui un altre atemptat terrorista islàmic a Europa. Aliança de Civilitzacions?. No fem riure, perquè el que fem és puta pena.
Addenda.- La Reconquesta va ser cosa de tot Europa, i si cal hi tornarem. Finalment, només afegir que els del govern del Morroc estan com autèntiques cabres del desert. S'ha de ser molt estúpid i ignorant per dir aquestes bestieses i mentides.
* Carta oberta als musulmans.