Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/2/15

L'Espanya negra del Mariano Rajoy i el 22 de Març d'Andalusia

Mariano Rajoy, el president espanyol més medicore de la democràcia
Mariano Rajoy, l'Espanya negra és la que tu com a president del PP , del govern espanyol juntament amb el teu partit deixareu quan d'ací a 10 mesos la societat d'aquest maltractat i empobrit país us fotem fora de la Moncloa definitivament i us arraconem al madrileny carrer Gènova.
L'Espanya negra és, Mariano Rajoy, l'Espanya de la corrucpió sistemàtica que els tribunals han anat destapant al llarg dels darrers anys i que us afecta molt directament a molts politics i mamons del vostre partit neofranquista, inclosa la caixa B que el PP tenieu, o encara teniu ben camuflada, qui sap.
L'Espanya negra, Mariano Rajoy, són les 1.600.000 families espanyoles on cap membre d'aquestes families té feina, i també és, aquesta Espanya negra gestada pel PP, els milers i milers de desnonaments de moltes families, incloses persones grans i families amb fills menuts. L'Espanya negra també és la del 21% d'IVA i del banc dolent.
L'Espanya negra és, Mariano Rajoy, la societat espanyola empobrida que ha tingut de salvar els pèrfids bancs i entitats financeres, mentre els que ja eren rics han més que duplicat les seves fortunes en els darrers tres anys.
L'Espanya negra, Mariano Rajoy, és lka privatització de la sanitat, l'insult que el teu govern ha fet i fa als milers de malats i afectat per l'hepatits C, i per la venda a fons boltors habitatges socials que s'haurien d'haver adjudicat a les families més senzilles i necessitades.
L'Espanya negra, Mariano Rajoy, és l'insult permanent que el teu Partido Popular juntament amb el PSOE heu fet al llarg dels darrers 36 anys del text de la Constitució, un text que consagra el dret inalienable de tots els espanyols de tindre un habitatge digne i un lloc de treball també digne. L'Espanya negra, Mariano Rajoy, és la pocavergonya que teniur els del PP i els del PSOE, -maleïda sigui la bipolaritat politica-, que us ompliu la bolca en defensa d'Uua Constitució, de la qual en passeu perversament quan no us convé reivindicar-la.
La traidora abraçada del gran pacte d'Estat que gesten el PP i el PSOE
L'Espanya negra, Susana Diaz, és aquella dels ERE andalusos i de les prevaricacions.
L'Espanya negra, Susana Diaz, és la malversació de fons públics per a promocionar el partit i les teves ambicions politiques personals. D'això, els del PP, també en saben molt.
La Susana Diaz ha demostrat una ambició politica sense precedents en el darrer any. L'andalusa socialista Susana Diaz que va córrer a abraçar-se amb el Mariano Rajoy no fa pas gaire, i que per sota mà ha estat intentant fotre al seu pròpi secretari general del seu partit a nivell federal, Pedro Sánchez, s'estabellarà el proper dia 22 de març.
I és que l'Espanya negra, Susana Diaz, també serà l'abraçada que hauràs de fer al PP andalús per a assolir la presidència de la Junta de Andalucia, perquè el proper dia 22 de març no obtindràs la majoria absoluta que necessitaries per a governar folgadament la teva terra. Ja t'hi vas abraçar recentment amb el Rajoy a peu d'escala de la Moncloa, i ho tornaràs a fer seguint les directrius del gran pacte d'Estat que ja va anunciar fa molt temps el Felipe González.
I és per això que el sorgiment a l'escenba politica espanyola de Podemos s'ha fet, com mai, més que necessària, imprescindible per a aturar els peus i les perverses inercies del temut gran pacte d'Estat per part de la majoria de ciutadans.
Podemos ahir, dia 31 de gener, ja va demostrar la seva gran capacitat de convocatòria. Uns 300.000 espanyols arribats d'arreu d'aquesta maltractada pell de toro, van fer una gran exhibició de força social, que evidència el que encara està per veure i arribar a l'escena politica en els darrers mesos i en les consecutives convocatòries electorals.
Els grecs n'estan farts del nazisme financer de la Merkel
Ja no volem més aquesta Espanya negra i corrupta que s'ha fet com un monstre gràcies al corromput bipartidisme espanyol. La lliçço, ben bé es podria aplicar, també, a Catalunya on la corrupció també està fent els seus estralls politics i socials.
Addenda.- El govern del PP del Mariano Rajoy fa temps que s'ha convertit en el palanganero de la dèposta alemanya Angela Merkel. Les seves desastroses politiques d'auteritat que imposa a Espanya, Itàlia, Grècia, Portugal i a Irlanda són grotesques i insultants, i demsotren el tarann+a d'aquesta dona democrataristiana.
Els europeus no tenim porquè suportar tanta ignominia germància. Ja en vàrem tenir prou amb el seu repugnant regims nazi i amb el seu líder Adolf Hitler. Alemanya destruirà la Unió Europea en benefici pròpi.
Addenda.- La merda desborda les clavegueres del Partido Popular. I més merda pestilent del Partido Popular presidit pel mediocre Mariano Rajoy. Lagranb quantitat de merda putrefacta i corrupta que inunda a aquest partit, sembla que no té aturador.