Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/3/15

El 27-S i la patètica politica catalana del fals independentisme

Mai, al llarg dels anys que dura la forçada coalició partidista de CiU, aquesta gent havia arribat a oferir-nos l'esperpèntic espectacle dels enfrontaments entre ells, gens disimulats, com ho fan actualment. Es devoren entre ells fins i tot abans d'hora.
D'organitzar sessions de teatre mediàtic ja en saben, ja
L'espantosa i patètica politica catalana que estan mantenint per una banda la pròpia coalició de CiU, i els no menys patètics i insostenibles lligams forçats i artificials entre CDC i ERC, llegiu Artur Mas/Oriol Junqueras, de cap de les maneres donen credibilitat (mai l'han tingut) al tan manit i fals procès sobiranisme dit, també, independentista.
El patetisme politic ja ha esclatat frontalment entre els bàndols de CDC i d'UDC. Es tractava d'una bomba de rellotgeria i al final ha explotat. Era de preveure, perquè les alertes del perill d'explosió ja s'intuïen fa temps.
I per què estic convençut que tot és una mentida?, doncs simplement perquè ni Duran Lleida ni el seu partit monopolizat pel seu voraç personalisme, mai han sigut independenistes, i perquè CDC, des de la seva fundació, tampoc ha sigut ni ha donat mai mostres d'independentisme al llarg de la breu història d'aquest partit. Els catalans no podem perdre tan depressa la memòria històrica més recent. O és que ja hem oblidat que el fatidic i mentider Jordi Pujol i Soley, que fou president de la Generalitat durat més de 23 anys, sempre parlava del peix al cove?. Ja hem oblidat que el pujolisme era un defensor a ultrança del pactisme?. 
Parlem clar, cony, d'una vegada!. Quan, durant tots aquells anys, el rapinyaire Pujol i Soley va parlar i reclamar la independència de Catalunya?.
La casposa casta politica catalana
I també hem oblidat que aquest tal Jordi Pujol i Soley, durant tots els seus governs, sempre va pactar amb la dreta espanyolista del PP?. També ja ho hem oblidat?. Tan estúpids som els catalans?.
Tan poca memòria tenim els catalans que a hores d'ara donem credibilitat als seus hereus politics més directes, i ens deixem enganyar i encandilar per tots ells?. Tan poc ens valorem i estimem els catalans?.
Per altra banda, parlar d'ERC és parlar del fracàs politic històric d'aquest partit republicà. Només cal recordar el regust amargant que va deixar aquesta gent durant els 7 anys que van durar els dos governs tripartits, que més aviat semblaven una olla de grills de la politica del campi qui pugui, que cap altra cosa, especialment durant el segon govern, el del Pepe Montilla i el seu mediocre escolanet comunista Joan Saura, que ara jeu al Senat espanyol ben pagat, ben alimentat i sense necessitat de fotre de gairebé res, igual que el Montilla. Quin parell de gansos.
ERC és un partit que està condemnat per la mateixa història a ser un esperpent més incrustat en el món politic de Catalunya, fins que la pròpia societat catalana cansada de tanta incapacitat de gestió, se l'espolsi del damunt definitivament. Recordem, també, que ERC durant la II República va portar Catalunya al desastre.
El Senat, una cambra inútil que ja s'hauria d'haver tancat per sempre
Per tant, jo ho tinc molt clar. Tot i que havia valorat la possibilitat de votar Podemos, vista la trajectoria ideològica d'aquesta formació, de cap de les maneres mai li podré donar suport. Així doncs, el 27-S m'abstindré com ja he anat fent repetidament en anteriors i diverses convocatòries electorals.
Tot plegat fa massa tuf d'interessos ocults i possiblement imperdonables de la politica catalana sectària, amb la perversa complicitat dels interessos econòmics derivats del voraç i insaciable centralisme barceloní que està convertint Catalunya en un simple satèl.lit al servei exclusiu dels interessos de la oligarquia de Barcelona. I jo en aquesta fastigosa i repugnant trampa no hi cauré. Fa temps que ja estic personalment en màxima alerta per no caure en aquest perillosissim parany. Que aquesta gent no compti amb mi, mai.
Addenda.- El no a la independència es consolida segons el CEO.