Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

31/3/15

El tifó Maysak amenaça les Filipines, especialment l'àrea de Manila

Un altre tifó o huracà al Pacific oest amenaça les ïlles del nord de les Filipines i la capital, Manila, que podria patir les conseqüències severes d'aquest super tifó que ja ha assolit força 5 d'una escala de 5, i que està afectant perillosament tot causant molts problemes a la regió de la Micronessia.
És el segon tifó del Pacific de la temporada que s'ha avançat contra pronòstic. Recordem que ja fa unes tres setmanes l'arxipèlag de Vanuatu ja va patir les conseqüències funestes d'un altre tifó que en aquest cas fou batejat amb el nom de Pam.
EL TEXT
INDICATIU
Des d'aquest panell meteorològic es pot fer el seguiment de l'evolució del tifó, i obtindre informació precisa. El panell es podrà visualitzar durant tota la temporada d'huracans que es puguin generar a aquesta àrea del Pacific, i rebre'n la informació puntual.
Addenda.- Des d'aquest enllaç podeu ampliar la informació del tifó Maysak que es preveu que toqui terra al nord de les Filipines el proper cap de setmana. La temporada d'huracans 2015, doncs, ja ha començat.
EL TEXT INDICATIU
Evolució meteorològica en temps gairebé real: Hora JST (Japan Standard Time)
Aquesta imatge gif del tifó Maysak no s'actualitza