Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/3/15

Israel ha fet gala del seu tradicional seny al confiar en Netanyahu

Felicitats Israel per la inequívoca decisió de tornar a confiar amb el Likud i amb el seu cap visible, Benjamín Netanyahu. Els resultats electorals d'ahir són contundents. Netanyahu ha vençut folgadament al seu oponent Isaac Herzog líder de Unió Sionista, un partit de centre esquerra que està clar que no ha sigut el primer plat escollit pels ciutadans d'Israel, la unica democràcia existent en tot el Pòxim Orient i l'Àssia Menor. 
Particularment, si jo hagués tingut dret a vot en aquestes eleccions israelianes, sense cap mena de dubte hagués votat al Likud, entre altres raons, i de pes, per a contrarestar el vot dels àrabs que resideixen a Israel i que encara tenen dret a vot.
La majoria d'israelians, amb el seu decidit vot, han expressat la seva decidida voluntat de no afluixar ni un milimetre davant les amenaces constants de les bandes criminals i terroristes islàmiques, com són Hamas i Hezbolà; davant de les amenaces genocides de l'Estat terrorista de l'Iran, i davant la perillosa proximitat geogràfica dels homínids irracionals i salvatges de l'Estat Islàmic
Alhora, el vot dels ciutadans d'Israel han expressat, també, la seva decisió de no afluixar davant les patètiques politiques de l'administració nordamericana de Barack Obama, i de les amenaces de la Unió Europea que alertava dies enrera que apretarien de valent el govern d'Israel si tornava a caure en mans del Likud.
Doncs bé, mediocres politics de la UE, ja tenen un altre cop a Benjamí Netanyahu preparant-se per ha tornar a formar un nou govern. El president USA, I si Barack Obama encara no n'ha tingut prou amb la vicòria del Likud, a les darreres 36 hores Barack Obama ha rebut una bona bufetada d'Itàlia, França i d'Alemanya, països que ha decidit unir-se al Banc Assiàtic d'Inversions en Infraestructures (BAII), deixant de banda d'alguna manera al FMI. També Suïssa s'ha decidit a donar aquest pas.
Milers d'israelians celebrant la victòria electoral del Likud
Sense cap mena de dubte, el pròxim govern israelià s'enfortirà i no afluixarà pel que fa, entre altres qüestions, ni en tornar a dividir Jerusalem, la capital indiscutible i indivisible d'Israel, ni a retornar a les fronteres anterors a la Guerra dels Sis Dies del 1967, ni en afluixar pel que fa a les politiques de màxim control i neutralització immediata del terroriste criminal islamic que encercla Israel, i que només volen la destrucció de l'Estat Jueu d'Israel, l'única democràcia de tota la regió que ja he esmentat anteriorment..
Felicitats a l'Estat Jueu d'Israel pel nou govern democràtic que ha sorgit de les urnes. Felicitats Netanyahu.
Addenda.- Actuacions de le Forces de l'exèrcit d'Israel per ajudar als falsament anomenats palestins. D'això no en parlen la majoria dels mitjans de comunicació occidentals començant per la sectària TV3. Ah!, per cert, l'anomenada Autoritat Palestina ni menja ni deixa que els altres puguin menjar. Aquesta gent deu viure molt bé subvencionats, any rere any. Deuen pensar que duri.
meteosat24