Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/3/15

Setmana Santa 2015: recordant les desenes de milers de cristians assassinats per la barbara brutalitat de la religió musulmana

Innocents cristians coptes degollats per l'EI en nom de l'islam 
El món occidental, afortunadament impregnat per la civilització i cultura judeocristiana, està a punt de celebrar l'anomenada Setmana Santa, una setmana que està marcada pel calendsari llunar, i no solar, i que sempre coincideix en la primera Lluna plena de l'equinocci de Primavera. 
Enguany, peró, caldrà tenir molt present a les desenes de dones, homes, joves i fins i tot infants que han sigut assassinats, violats i decapitats en nom de l'islam a Egipte, a Libia, a Siria, a l'Iraq i Pròxim Orient en conjunt així com al Paquistà, a l'Afganistà, a Mali o a Nigèria, etc.
I no puc deixar de referir-me a la cruel i indigna massacre que en nom de l'islam es va cometre a Paris, concretament al setmanari Charlie Hebdo, on van morir assasinats per terroristes islàmics 12 persones, a més de l'acte criminal que van cometre, també a Paris, al supermercat Kasher, d'almentació jueva.
La barbarie islàmica sembla que no té aturador, i que els països occidentals, especialment els que configuren la Unió Europea i els EEUU no prenen mesures dràstiques i immediates per ha aplastar i destruir al satànic i perversa Estat Islàmic i als bàrbars primats nigerians de Boko Haram. A què esperen els governs occidentals per a plantar cara d'una definitiva vegada a tota aquesta escòria humana i social islàmica i destruïr-la?.
Els governs occidentals i en concret els d'Europa encara no en tenen prou amb les recents massacres que en nom d'aquesta religió d'origen aràb, i que ens és del tot aliena i estranya, s'han comès a Tunissia i a Nigèria, per exemple?. 

O el món occidental, de cultura judeocristiana des de fa dos mil anys, diu prou i es defensa d'aquesta barbarie desencadenada per humanoides i primats bestialitzats pel fanatisme pseudo religiós islàmic, o tota aquesta turba antisocial i inhumana ens aplastarà a nosaltres.
O es reacciona amb rigor, decisió i sense temors, o la nostra cultura, la nostra ètica, la nostra moral i les nostres llibertats individuals i col.lectives seran aniquilades per tota aquella turba islàmica humanoide inculta, vandàlica i bàrbara.
Fins quan, doncs, Occident tolerarà la captació de menors per part del repugnant  i criminal Estat Islàmic per a convertir-los en criminals en serie?, i fins quan tolerarà Occident i també Europa l'esclavatge sexual al que són sotmeses les dones que tenen la gran desgràcia de ser controlades i dominades per aquests assassins islàmics?.
Addenda.- La cristianofòbia.