Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/3/15

Susana Diaz no t'enganyis, perquè de victòria històrica res de res

Susana Diaz, la candidata del PSOE per a presidir la Junta de Andalucia, no pot cantar victòria i menys una victòria històrica com ella mateixa afirma. Susana Diaz, ahir dia 22 de victòria històrica del PSOE res de res. No es pot negar que el PSOE ha guanyat aquestes eleccions autonòmiques andaluses, però la covardia dels politics d'amagar la realitat dels fets, ja és massa escandalosa, i la candidata socialista ho ha intentat un cop més. 
Susana Diaz, no cantis victòria. Has perdut 125.000 vots durant la cursa
La Susana Diaz, si encara no s'ha assabentat de les xifres reals, ja hauria de sapiguer que malgrat haver mantingut els 47 parlamentaris de les anteriors eleccions andaluses, ahir el PSOE, va recollir 125.000 vots menys que fa tres anys, tot i que la participació de l'electorat ahir va ser superior en un 3%. Veure: (Vozpopuli ).
La Susana Diaz hauria de reconèixer clarament que ha guanyat aquestes eleccions en clau del PER..., i que duri oi?.
El fastigós ball i manipulació de les xifres ja és una crònica perversió de la politica espanyola, es facin on es facin eleccions i siguin autonòmiques o generals.
No obstant, els ciutadans no som, sortosament, tan idiotes i imbècils com per empassar-nos les mentides i manipulacions electorals dels politics. Què ha enfondrat quasi fins a la misèria electoral al Partido Popular?. Està clar que els andalusos malgrat els casos de corrupteles dels ERE i demès gravissimes irregularitats detectades, han castigat la massiva corrupció que impregna el PP des de qualsevol racó de la geografia espanyola.
Si als nombrosissims casos de corrupció del PP hi afegim els més de tres anys de mentides i d'incompliments electorals del PP encapçalat pel més que mediocre Mariano Rajoy, ja hem trovat la clau de la debacle electoral d'aquest partit de la dreta pura i dura espanyola. Mariano Rajoy haurà de passar comptes de l'estrepitós fracàs amb els seus, perquè Mariano Rajoy ja s'ha acabat de socarrimar politicament.
Mariano Rajoy, fes-nos un favor a tots i ves-te'n ja cap a casa
Els seus repetits viatgets a Andalusia durant els 15 dies de campanya, per a proclamar les falses i hipòcrites bondats de les seves politiques d'austeritat, emparades per la dèspota Angela Merkel i recolzades per la perversa Troika, sortosament no li han servir de res, ben al contrari.
Andalusia ha destroçat el PP en una sola jornada electoral; de 50 diputats que va obtindre fa tres anys, ha baixat a 33 diputats, 17 menys, i jo que me'n alegro i molt d'aquest fracàs electoral de la dreta espanyola. Mariano Rajoy, a la seva edat i amb l'experiència politica que ja hauria de tindre, hauria de sapiguer que als ciutadans ja no ens espanten els fantasmes ficticis que Rajoy i els seus han volgut foragitar com per exemple el fantasma de Podemos que ha obtingut, sin comerlo ni beberlo, 15 diputats.
La clatellada electoral que ha rebut el PP és un avís, i això que només és el començament de tot un apretat any electoral.
Addenda.- Els resultats electorals d'Andalusia.