Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/4/15

El Parlament de Catalunya ha descobert la sopa d'all a Tarragona, i la Generalitat de Catalunya, als tarragonins, ens tracta d'idiotes

Estació de Renfe de Tarragona i instal.lacions portuàries
A Catalunya el proper dia 24-M es faran les corresponents eleccions municipals que toquen per llei, i el dia 27-S diuen que es faran les eleccions per a elegir un nou Parlament de Catalunya per als proper quatre anys..., o per a dos o tres, qui sap, vista la precipitada evolució electoral a Catalunya dels darrers sis anys.
Tinguem-ho ben clar això, perquè les tan remenades i discutides eleccions del 27 de setembre proper mo seran per a res unes eleccions plebiscitàries, ni de lluny, per més que alguns s'entesten en afirmar-ho.
Aquelles eleccions seran unes eleccions normals i corrents a les quals els catalans que decideixin anar a votar, votaran a partits politics concrets i a llistes de persones vinculades als interessos ben concrets dels partits politics, ras i curt, i aquí s'haurà acabat la història.
I bé, dit això, anem als temes que m'han portat a obrir aquest post. Deia que s'atancen eleccions i és veritat, i no menys veritat és que, com ja ens tenen acostumats i aborrits els de la casposa casta politica catalana, i també de l'espanyola, són dies per a les promeses de nous projectes, o per a ressuscitar aquells que ja els van remenar ara farà quatre anys i desprès els van arraconar en qualsevcol calaix de qualsevol despatx oficial.
Els tarragonins en sabem molt d'aquesta fastigosa tàctica pròpia de la més pura mediocritat politica. Ara el conseller Santi Vila ens parla del tercer fil per a l'any 2016, i també ens parla d'uns nous serveis ferroviaris per a conectar-nos amb el sud de França. Aquest conseller també ens ha parlat, fa ben poc, de nous serveis d'autobusos interurbans que beneficiaran a la població del Camp de Tarragona i molt especialment als habitants de Montblanc i de la comarca de la Conca. Que fàcil que és vendre fum, malgrat que els trens avui ja no funcionen amb carbó.
I avui ens surt el conseller de Cultura parlant-nos de la necessitat imperiosa de la recuperació de les restes del Teatre Romà de Tarragona, etc. És temps electoral, es nota. Tots belluguen el cul de les cadires dels seus confortables despatxos oficials. Que ridiculs i patètics que em resulten tota aquesta colla de politics que qui sap el què es pensen que són. El Govern de Barcelona, perdó, volia dir de Catalunya, fins i tot als tarragonins ens escatima un espai de la nova Escola Oficial d'Idiomes, un espai vital per al centre docent, però que els politics el volen per a ells. Miserables!.
I posats a dir, què ens poden dir des de la gran Barcelona de les insensibilitats i potineries del conseller de Sanitat Boí Ruiz?.
Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona (Antiga fàbrica de la Chartreuse)
Fan més plorar que riure, almenys a mi en particular. Si no fós perquè he tingut de tractar durant anys i de molt apropet a la casta politica catalana, i tamb l'espanyola, potser no m'atreviria a parlar en aquests termes, però aquesta gentusa podrà enganyar a molts catalans, a grapats de catalans, però no pas a mi.  
Per començar, i com a mostra del meu menyspreu envers la casposa casta politica catalana, el proper dia 24-M ni penso anar a votar;  i a l'anunciada convocatòria del proper dia 27-S, si realment es confirma quan toqui confirmar-la, tampoc hi penso anar. I la raó és senzillissima: el meu vot és massa valuós com per a rebregar-lo i regalant-lo a aquesta casta politica perquè no se'l mereixen.
En segon lloc, el Parlament de Catalunya fot una pena que fa fredat. Ara sembla que ha descobert que Tarragona pateix una endèmica i preocupant contaminació ambiental i que afecta negativament a la població. Ara descobriu la sopa d'all els parlamentaris catalans? Ves per on han descobert la sopa d'all enmig dela gasos contaminants de la petroquimica. Des d'aquest bloc, el dia 3 d'octubre del 2008, ja fa més de set anys, ja vaig penjar aquest post on denunciava aquesta crúa i condemnable realitat social que afectava i afecta especialment als joves del territori tarragoní. 
Fa dècades que els tarragonins hem denunciat dia sí i dia també la contaminació ambiental de la indústria que ens envolta, i des de Barcelona ni cas, senyors parlamentaris, i dic senyors per dir alguna cosa, perquè només han començat a parlar de la qüestió ara que venen eleccions.
No s'esforcin tant, no sigui cas que a més d'un li agafi un ictus per culpa dels tarragonins. Només ens faltaria aquesta per a caure encara més en desgràcia als ulls de Barcelona, als ulls de l'egòlatra madrastra de Catalunya.
Quin desastre de país!.