Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/4/15

Nous catalans, la taqiyya islàmica i l’irresponsable bonisme politic

La nefasta islamització de Catalunya
Quan llegeixes que el director general dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, acaba d'afirmar que amb el jihadisme ens haurem d'acostumar a convire, conviure amb aquesta lacra criminal musulmana, és com per a que et caiguin els collons a terra i alhora, et caguis ben cagat amb la jihad islàmica i la seva fastigosa sharia deu mil vegades mil.
Aquest home, per més director general dels Mossos d'Esquadra que sigui, no pot dir aquestes barbaritats, no pot insultar la inteligència humana, perquè la societat tant la catalana com la de la resta de l'Estat espanyol mai ens vàrem acostumar a conviure amb el terror d'ETA, ni amb les incursions terroristes de Terra Lliure en el seu dia, i tampoc ens hem d'acostumar, faltaria més, a conviure amb criminals despietats musulmans. Uns quants anys enrere no teniem pràcticament moros a la costa, Albert Batlle, i continuem no volent-ne tindre, així de clar, i així de català.
Com se'ns pot demanar que ens entenguem amb aquestes gents que encara viuen anclats socialment, culturalment, moralment i religiosament a l'Alta Edat Mitja?. Nosaltres vivim al ritme del segle XXI d.c. i no al ritme fatídic del segle VIII d.c.
El terror sigui politic o religiós, com és el cas dels musulmans amb la seva repugnant i criminal jihad, mai ha de ser un element que es tingui d'assumir socialment ni politicament. El que s'ha de fer és combatre'l sense pietat, sense misericòrdia i destruir-lo allà on estigui amagat o dorment. L'Albert Batlle l'ha cagat de mig en mig, perquè és inacceptable que un càrrec de la seva importància ens digui als catalans que ens hem d'acostumar a conviure amb assassins i criminals musulmans que s'amaguen darrere de la diabòlica taqiyya.
Aquest home demà ja hauria de presentar la dimissió irrevocable, o bé el Govern de Catalunya l'hauria de cessar sense contemplacions. Tota aquesta història tant perversament bucòlica i carregada de bonisme encara més pervers que ens volen fer empasar, ho vulguis o no, des de la fundació Nous Catalans de l'ex president d'ERC Àngel Colom, és vomitativa.
Com poden anar un grapat d'immigrants amb pancartetes demanant la independència i dient que tots som catalans, quan segur que fa quatre dies que ni sabien que Catalunya existia, i que segur que ignoren completament qui eren els merovingis i els carolingis.
Tota aquesta gent què sap de Catalunya per demanar la independència?
Què saben aquestes gents de la història de Catalunya, de la Corona d'Aragó, dels regnes de València, de Castella i de Navarra o de la invasió dels moros que, sortosament, els vàrem expulsar de casa nostra ja fa un bon grapat de segles?.
Els porteu ben venuts a tots aquests immigrants molts d'ells il.legals, perquè jo no entenc que aquesta gent demanin la independència d'una terra que ni els ha vist nèixer.
I aterridor és que ens parlin de diàleg intereligiós, de la patètica multiculturalitat i de que Catalunya, en cas d'assolir la independència, no hauria de tindre una llengua oficial. Quan he llegit aquesta informació al diari digital Vilaweb, m'han tornat a caure els collons i la moral a terra. El més bestial de tot d'aquesta ignominia lingüística contra el català, és que això ho ha dit la Carme Junyent, que és professora de la UB i, alerta en això, també és presidenta del GELA, entitat que teòricament té cura de la defensa de les llengües minoritàries i en perill de desaparèixer.
L'Àngel Colom, l'escalfador de cadires 
A Catalunya, potser, el personal s'ha tornat imbècil i/o idiota de cop?, o és que molts estan per la meticulosa i progressiva tasca de destruir aquesta terra, i diluir-la en mig de la perversa selva de la multiculturalitat i del plurilingüisme, tot plegat amanit i barrejat en una mena de poti poti fastigós interracial i interreligiós que no ens porta enlloc, ben al contrari?.
Els politics i els seus assessors, per exemple l'Àngel Colom, saben el què és i què significa realment la taqiyya o l'art malèfic de mentir, d'amagar o de dissimular segons el Qur'an?.
Quan veus que tots els veins que compartien immoble amb aquests terroristes musulmans els qualifiquen de bones persones i que mai els molestaven i eren molt educats, t'adones de com funciona aquesta merda de la taqiyya. Doncs és així de clar senyors veïns d'aquesta gentusa; és perquè aquests desalmats criminals islàmics apliquen al peu de la lletra la taqiyya, o l'art de mentir o falsejar la realitat i/o la veritat, per tal de passar ben desapercebuts per a que ningú sospiti d'ells, fins que estan ben preparats per matar o destruir. No espereu mai res de bo d'aquesta gent.
I per últim, quants centenars de terroristes islàmics s'han colat barrejats amb els milers d'immigrants il.legals que entren a Europa pel sud d'Itàlia i d'Espanya?. Sabem si realment són immigrants que fugen de la fam i de les guerres, o bé venen als nostres països precisament per a encetar la guerra i el terror contra nosaltres?.
Addenda.- El terror de l'islam a casa nostra. Islamofòbia?, està clar que sí, peró si la provoquen els mateixos musulmans amb el seu sectarisme i la seva brutal intolerància.