Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/4/15

Terroristes islàmics d'una patera tiren per la borda a 12 cristians

Ens hem de defensar de l'enemic que ja tenim a casa
Al menys 12 immigrants cristians que anaven en una patera, van ser llençats al mar sense cap compassió per altres immigrants islàmics, terroristes potencials, que compartien l'embarcació. Les dotze víctimes van morir ofegades.
Aquest grup de terroristes islàmics,- si més no són terroristes en potència -, han sigut detinguts per la policia italiana desprès que fos alertada per altres immigrants que van ser testimonis aterrats de la criminal i abominable acció islàmica.
No és la primera vegada per desgràcia que passa un fet com el denunciat, ja que fa unes setmanes ja es van denunciar altres actes criminals idèntics protagonitzats per musulmans radicals que venen, ves per on, a l'Europa cristiana per a demanar asil politic i/o social. Quin contrasentit.
Aquesta gentusa no es mereix cap ajuda per part de la societat europea, ben al contrari. Es mereixen el rebuig i menyspreu.
A tota aquesta gentusa els hi tenim de negar l'ajuda perquè no se la mereixen,. Si són capaços d'assassinar a indefensos immigrants cristians que viatgen en destartalades pateres o embarcacions, què no seran capaços de fer des de terra ferma, des de casa nostra, contra tots nosaltres?.
Com és que SOS Racisme, Justicia i Pau, l'UCFIR, i demés Ong's i falses organitzacions dites humanitàries, no obren la boca i criden ben alt i fort denunciant a aquesta porqueria humana islàmica que es cola a l'Europa Comunitària?. On sou tots plegats covards de merda que calleu miserablement?. Ja sabeu que aquesta gentusa islàmica està organitzant la seva pròpia policia religiosa?.
Com volen aquesta gent que la gran majoria de la societat europea els respectem i els tolerem, si ells són els implacables intolerants?. Com s'atreveixen a queixar-se i a protestar pels brots cada cop més freqüents d'islamofòbia que es prodeuixen a Europa, si són ells mateixos els qui ens ensenyen de quina mena estan fets?.
Els intolerants són ells, no nosaltres. Els dèspotes són ells, i no nosaltres. Els sectaris perversos i criminals són ells, i no nodaltres. Els qui assassinen cristians són ells, i els qui cremen i destrueixen esglésies i temples cristians també son ells. Nosaltres encara, dic encara, no hem destruït cap orotari islàmic ni hem cremat i destruït cap mesquita. De què va tota aquesta gent supèrba i orgulla?.
Hi hauria d'haver un Pegida a tots els països de la Unió Europea
Quants terroristes islàmics no s'hauran colat ja, especialment pel sud d'Itàlia, a territori europeu sense gaires bones intencions?. Qui ens pot asegurar que qualsevol musulmà que ens trobem pel carrer no és un potencial terrorista dorment?. Encara no som conscients que aquesta gent de ben petits ja són educats amb la taqiyya o art de la mentida i de la simulació?.