Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/5/15

Artur Mas, Podemos i el patètic procès sobiranista de Catalunya

La cúpula de Podemos esberlada
El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha fet unes declaracions referint-se, està més clar que l'aigua, a la formació politica de Podemos. que sonen a ofensives i de menyspreu.
Artur Mas referint-se als darrers aconteixements al si de la cúpula de Podemos que ha culminat, de moment, amb la sortida precipitada de Monedero de la direcció del partit, s'ha referit a les discrepàncies internes de Podemos com a una baralla de mones.
Bé, sembla que el president Artur Mas deu estar molt preocupat i molt nerviós per sortir de to d'aquesta manera, perquè la llarga i pública picabaralla que mantenen els de CDC amb els de la UDC també es podria qualificar d'una baralla de mones o de micos, tan s'hi val. I per a picabaralles i dispcrepàncies les que també mantenen des de fa temps els de la coalició de CiU amb la direcció d'ERC. Ni uns ni altres s'acaben d'entendre, i el tan manossejat procés sobiranista cada dia que passa és més paper brut i xop que cap altra cosa.
O sigui que l'Artur Mas potser que no carregui les tintes contra formacions politiques que en prou feines tenen un any de vida, i es dediqui a arreglar la casa del seu partit i de la coalició que mantenen amb els socialcristians del Duran Lleida i Cia. 
L'Artur Mas, també hauria de ser molt més prudent quan obre la boca, no sigui cas que algú li tiri per la cara que en els darrers 5 anys ha encapçalat la llista de CiU a les dues darreres eleccions catalanes, i cada cop ha anat perdent suport electoral i, per tant, també ha anat deixant pel camí un bon nombre de diputats.
Artur Mas i Duran Lleida
Els politics tot sovint es perden més per la llengua que per les seves mediocres actituds i decisions politiques que adopten, que ja és dir. L'Artur Mas ja deu conèixer els resultats de l'enquesta que publica La Vanguardia respecte al tan remenat procés sobiranista que a hores d'ara ja es pot afirmar que no arribarà enlloc, fet que provocarà una inimaginable commoció i frustració social entre una part important de la societat catalana.
Tot plegat és tan penós i patètic, que he arribat a la conclusió que de la classe politica, de tota i de tots els colors, no t'en pots fiar i menys creure-te'ls. La mentida i la manipulació és l'arma en la que la casposa casta politica se sustenta per a mantenir-se al poder sigui com sigui.
Per tot plegat, i vist l'esperpèntica actualitat politica que vivim a Catalunya i al conjunt de l'Estat espanyol, tinc molt clar que a les convocatòries electorals del proper 24-M i del 27-S m'abstindré d'anar a votar. Ningú ni res es mereix el meu simple vot. Me'l guardaré per a alguna millor ocasió si és que aquesta ocasió hipoteticament s'arriba a presentar algun dia.
Addenda.- Enquesta electoral de Feedback per a La Vanguardia.