Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/5/15

La Generalitat de Catalunya boicoteja l'economia de Tarragona

El 24-M i el 27-S votar a CiU seria per als tarragonins igual a votar clarament contra els interessos de Tarragona, contra els tarragonins mateixos. Dit això, continuo redactant el meu post.
Barcelona és com un golut afamat que mai en té prou
Sempre hem de topar amb la fatidica Generalitat de Catalunya, que més aviat s'hauria de dir Generalitat de Barcelona i Àrea Metropolitana, ja que cada dos per tres s'oposa d'una o altra manera al progrès de la ciutat de Tarragona.
Que els barcelonins i la politica barcelonina mai ha tingut gaires simpaties envers la nostra ciutat, és un fet inqüestionable, i que desgraciadament forma part intrínseca forma de la nostra història.
Ara resulta que per una decisió unilateral i perversa del Govern de la Generalitat, a Tarragona s'han perdut 70 oportunitats per a que 70 empreses s'instal.lesin al nostre municipi, i si no s'hi posa remei a aquest despotisme de la politica centralista i egòlatra de Barcelona, encara en perdrem moltes més d'oportunitats en benefici de qui sap quins interessos maliciosos, ocults i molt possiblement imperdonables.
Aquest egocentrisme barceloní un cop més s'ha posat en clara evidència durant el debat parlamentari respecte a la llei electoral catalana. El diari ARA, a la pàgina 15 de l'edició d'ahir dia 7, a peu de pàgina es reprodeixein frases dites per alguns dels politics de torn. Per exemple, Lluís Corominas, diputat per CiU i relator de l'esmentada llei, deixa ben clar que no tots els vots dels catalans són igual i valen el mateix. Aquesta és la més que el.loqÜent frase del politic de la dreta catalana: "Si volem llei, només hi ha dues opcions: mantenir una llei antiga amb un sistema que no vol ningú, o votar.ne una de moderna amb vot preferebt i millores en proporcionalitat".
La casposa casta politica de la dreta, sigui la catalana o l'espanyola, ja no pot amagar per més temps que, per a ells, fins i tot en un Estat democràtic els vots tenen diferents categories i tenen diferent valor, sigui si es vota des de Barcelona o es voti des de Tarragona, Lleida i des de les Terres de l'Ebre o des de la Val d'Aran.
És per això senyors de la més que casposa i repugnant casta politica catalana, que els tarragonins hauriem de negar el vot a aquesta gent, inclosa als d'ERC que els hi fan costat, o millor encara no anar a votar ningú. Tots els partits politics, malgrat el color dels seus logos, s'han integrat amb més o menys fortuna per a ells a la casta politica. Cap d'ells se n'escapa de formar-ne part.
Només cal veure quin començament de campanya que han engegat tots plegats. De pena, foteu autèntica pena.
Addenda.- El folclore festiu barceloní no és ni de lluny, l'exponent del folclore català com es pretén vendre als foranis des del centralisme de Barcelona. Moltes altres ciutats i viles de Catalunya tenen peculiaritats folclòriques pròpies que no existeixen a Barcelona. Aquesta gent s'apropien de tot, fins i tot dels que no poden representar perquè no ho tenen.