Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/5/15

Mariano Rajoy, la història del PP és d'origen i de solera franquista

Mariano Rajoy i la teva tribu no oblideu mai, els del PP (Partido Podrido), que l'origen i la història d'aquesta formació politica sorgeix de la dreta més rància i salvatge espanyola, d'aquella Espanya franquista, netament franquista. La dels afusellaments col.lectius; la dels judicis sumarissims i la de les fosses comunes escampades vergonyosament per arreu del territori espanyol.
Mariano Rajoy, l'etern mentider compulsiu d'Espanya
El PP, (el Partido Podrido) fou fundat per un gallec que va ser ministre del dictador Francisco Franco, i també va ser ambaixador de la dictadura a Londres.
M'imagino que ja heu endevinat el nom d'aquest subjecte: es deia Manuel Fraga Iribarne, aquell que a Asturies un bon dia va dir que la calle es mia. Des d'aquells foscos origens de la neofeixista Alianza Popular fins arribar al PP actual, ben poca cosa ha canviat.
La democràcia us fa por, i la força del poble també. És per això que us heu tret de la butxaca la porca llei mordaça. L'autoritarisme i les limitacions de drets socials, forma part intrínseca del vostre odiós tarannà.
Potser només podriem parlar de canvis de rostres, però no de formes ni menys de fons.
Esteu tan neviosos pel temor de perdre unes bones parcel.les de poder a partir del dia 24-M, que heu desencadenat perversament una campanya de la por i de l'amenaça als ciutadans alertant-los que no votar PP és votar per la pèrdua de la democràcia i de les llibertats.
Perversos!, sou uns repugnants perversos i uns patètics politics mediocres que heu estat estafant i enganyant durant tota la legislatura als soferts ciutadans. Amb els diners públics vàreu salvar la banca, fent molt més rics als que ja eren rics, mentre us dedicaveu a ermpobrir i arrossegar a la misèria més bestial a desenes de milers de families espanyoles.
Heu ignorat diabolicament la Constitució Espanyola quan heu tolerat impertèrritament milers de desnonaments de families, quan a la Constitució es pot llegir ben clar que qualsevol espanyol té dret a un habitatge, un habitatge que els hi heu negat i arrabassat.
Com podeu atrevir-vos a demanar el vot de la por, si els qui realment fan por, pànic, sou precisament vosaltres, els del PP, els del Partido Podrido espanyol. Destruir-vos des del punt de vista politic i de partit ha de ser la primera meta que els ciutadans ens hem d'imposar el dia 24-M, per tal de tornar a vèncer en la segona meta de les eleccions generals del 2015. Per altra banda, des de la televisió pública espanyola, TVE, es fa apologia del nazisme i aqui no passa res. D'escàndol.
Addenda.- Us mereixeu una bona butifarra i unes llarguissimes vacances, per a que tingueu prou temps per a netejar-vos ben bé de la gran quantitat de merda corrupta i pestilent que us empastifa des dels quatre punts cardinals d'aquesta soferta i esperpèntica Espanya.
Quina campanya electoral més porca i bruta que fan els del Partido Podrido, que porcs i miserables que són. D'aquesta gentusa no es pot esperar cap altra cosa.