Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/6/15

El 24-M jo no vaig votar; per què?. Ja veiem com manipulen el vot

Com ja és habitual en mi, el passat dia 24 de maig vaig tornar a abstenir-me de votar. No és el primer cop, ni de lluny. 
A les diverses eleccions convocades durant els darrers 7 anys ja he optar per aquesta modalitat de participació electoral. Algú s'ha aturat a pensar seriosament de com els politics i, especialment els partits politics, una vegada escrutats tots els vots com se'ls reparteixen se'ls intercanvien, els manipulen, se'ls reparteixen..., etc, segons les conveniències de cadasdcún de tots ells?.
Avui, el diari madrileny El País, en la seva versió digital, fa una breu ressenya del sondeig d'opinió que aquest diari farà públic demà. El resultat d'aquest sondeig és que els del prepotent i pijoprogre Albert Rivera retrocedeix, cedeix espai electoral a la fatídica dreta pura i dura  del Partido Popular, i que el PSOE, la dreta moderada i/o social espanyola, trepitja els talons a la tribu del Mariano Rajoy i de la Cospedal. I els de Podemos tampoc no en surten gaire ben parats en aquest sondeig d'opinió. Massa intercanvis de cromos que ja deuen d'estar ben rebregats.
Fa quinze dies exactes que moltrs dels ciutadans d'aquest esperpèntic país que en diuen Estat Espanyol, i els ciutadans d'aquesta patètica Catalunya que suportem, van decidir anar a votar. 
A hores d'ara, ni un de tots ells sap on ha anat a parar el seu vot, i si passats uns quants dies més ho arribaran a saber amb certesa. I això no és una estafa repugnant que fan els partits politics a tots aquests ciutadans que, segurament il.lusionats per provocar un canvi, van decidir anar a per d'urna el ja llunyà dia 24-M?.
A mi no m'han atrapat aquesta gentusa amb el seu repugnant politiqueo i canvis de cromos, no m'han atrapat perquè no els hi vaig donar l'oportunitat de jugar amb el meu vot/cromo. Aquell dia 24 de maig vaig tornar a guardar-me el cromo a la butxaca, tot pensant que potser algun dia, quan aquest país plè de marda i corrupció l'hagin netejat de dalt a baix, torni a repensar-me si val la pena tornar a atorgar la confiança en algun politic i en algun partit politic.
De moment, tranquilitat i a veure-les venir, tot observant per on peten. Una cosa sí que és ben segura; amb el meu vot, valuós vot com el de qualsevol altre veí, ningú hi jugarà i encara menys se'l rifaran els de la putrefacta i casposa casta politica..
Addenda.- Una mostra de la irresponsabilitat politica a casa nostra, és la darrera referència explicita a la DUI per part del president Artur Mas. El president sap que mai, com a president, farà una declaració unilateral d'independència de Catalunya, mai. Per tant, que sigui més prudent, més seriós i rigorós, i que de veritat es posi a treballar ell, i el seu Govern, en favor dels ciutadans, dels qui els van votar i dels qui no. I que es deixi de bajanades, perquè la DUI no tindria cap suport ni dels països de la UE, ni de la pròpia UE ni tindria cap validesa a nivell internacional.
I el president, el Junqueras, els de la ANC i demès faràndula, que deixin ja de remenar la mentida de la DUI. Per cert, el dia 27-S, tampoc penso anar a votar, no participaré en la fal.làcia d'un fals plebiscit.