Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/6/15

Guillermo Zapata, l'antisemita de Podemos, ha d'anar-se'n a casa

Guillermo Zapata té dues opcions: o renuncia al seun escó i se'n va cap a casa seva, o bé l'alcaldessa madrilenya, Manuela Carmona, el cessa ja, i sense cap mena de contemplacions.
Sigui com sigui, aquell tuit de fa tres o quatre anys relacionat molt directament a l'Holocaust nazi contra el poble jueu, no es pot ni menystenir i menys oblidar-lo. Aquella gravissima ofensa contra els jueus ni es pot oblidar ni es pot perdonar.
Les condemnables referències del tuit als forns crematoris nazis on s'assassinaven massivament centenars de jueus, d'homosexuals, etc, no es podem minimitzar, fer-ho seria vergonyós i imperdonable. Fer apologia del nazisme i insultar l'Holocaust mai no pot prescriure.
Si la Manuela Carmena no pren una decisió ràpida i contudent, certament que haurà perdut una ocasió d'or per a demostrar a l'opinió pública madrilenya i del conjunt de l'Estat espanyol, que durant les campanyes electorals es diuen i es prometen una coses, i que quan s'assoleix el poder perseguit, massa sovint els politics es giren d'esquena com si els fets no tinguin importància.
Guillermo Zapata no es pot refugiar en unes simples peticions de disculpes i de perdó de la societat; Guillermo Zapata si és coherent amb els principis socials i politics que va assumir anant a la llista de Manuela Carmena, ha de plegar perquè el seu antisemitisme ben explicitat en aquell tuit, no es pot ara camuflar sota el brut paraigües de l'humor negre. Aquell tuit altrapassava l'humor negre. Aquell tuit era antisemtia 100%.
Guillermo Zapata, de Podemos
Si Guillermo Zapata no és cessat i plega de la seva curta trajectoria politica, els de Podemos i demés sanfaines politiques que deixin de parlar d'ètica, de moral i de responsabilitat.
Potser, al tal Zapata li podrien encarregar les tasques públiques de la neteja de letrines i del clavegueram de Madrid, segur que si no dimiteix i se'n va cap a casa seva, serien les feines que més bé li escaurien.
Per descomptat que mai votaré una llista de Podemos, si és que algun dia em decideixo tornar a votar.