Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/6/15

La Catalunya patètica serà víctima del presidencialisme de CDC?

Catalunya no és ni CiU ni CDC, per descomptat que no ho és
La coalició de la dreta catalana, CiU, s'ha trencat d'una vegada com era d'esperar. Tard, malament però clarificadora pel que fa al futur de la politica catalana. La dreta, està vist, que tant a Catalunya com a l'Estat espanyol, travessa una forta crisi, tan politica com d'identitat.
I a resultes de l'escisió, que cap català de bona fe es deixi enganyar pels miratges independentistes i/o sobiranistes que promouen els de CDC i especialment el seu president, i president de la Generalitat, Artur Mas. 
Les eleccions del 27-S tal i com les estan plantejant des de CDC seran unes eleccions de marcat caràcter presidencialista, a l'estil de les eleccions que generalment organitzen a les repúbliques bananeres sudaques. 
Els de CDC, i en concret Artur Mas, intenten enbadalir a tants catalans com els sigui possible, fent-los creure que votant una de les quatre llistes que aquesta gent presentaran a les 4 provincies catalanes,- en diuen demarcacions-, i que estaran encapçalades per l'actual president Mas, escenifiquin l'elecció per aclamació popular al partit que diuen que ens governa i al seu president.
Les eleccions del 27-S seran unes eleccions normals i corrents com qualsevol altra que s'han fet en els darrers 34 anys tant a Catalunya com a l'Estat espanyol. No ens deixem enganyar en falsos plebiscits, que és el que ens volen vendre com una mercaderia adulterada i mancada d'originalitat. 
O és que els catalans estem tan ofuscats que fins i tot hem perdut la memòria històrica més recent?. Des de quan la trencada coalició de CiU ha sigut independentista o sobiranista?. Ja hem oblidat que els de la dreta catalana van decidir pujar al carro que empenyia ERC amb penes i treballs l'any 2012, quan van ser testimonis de la gran manifestació mai vista a Catalunya i que va comptar amb la participació de vora 2 milions de ciutadans?.
Els de CiU van pensar que era l'hora d'afegir-se al carro de l'independentisme/sobiranisme, o perdien el tren i també l'autobús. Però va ser un posicionament estratègic que ara volen rendabilitzar promovent unes eleccions, insisteixo, presidencialistes per tal de perpetuar-se al poder. CiU, cal insistirt-hi, mai ha sigut independentista, sempre ha sigut, això sí, pactista, el del peix al cove sempre negociant amb Madrid.
Ara, els de CDC, fins fa unes quantes hores els de CiU, estan molt nerviosos, perquè tots podem recordar que a les dues darreres eleccions catalanes, Artur Mas a cada convocatòria ha perdut electorat i vots. CiU ha anat perdent gas constantment, i molt aviat la roda els hiu reventarà a la cara. el proper 27-S ho clarificarà tot.
Així doncs, si el dia 27-S em decideixo anar a votar, està clar que el meu vot en qualsevol cas no serà per a aquesta gent.
Addenda.- Amb la cirereta del pastís que han fornejat  els de CiU, la perdiu no és que estigui marejada, no, és que la perdiu està totalment borratxa. Els Mites i les Falsedats de l'independentisme a Catalunya.