Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

30/6/15

L'enemic real d'Europa no és Russia, és el satànic Estat Islàmic

La perillosa mediocritat politica que impera al si de la Comissió Europea no els permet veure amb objectivitat i nitidesa que Russia no és precisament l'enemic d'Europa, de la UE, sinó que l'enemic ens ha arribat i continua arribant-nos des de la riba sud de la Mediterrania i des de la Turquia islamitzada del frustrat califa Erdogan. Des de Turquia arriben a Europa via països de l'antic bloc comunista milers i milers d'immigrants que l'islamista Erdogan ens envia amb satisfacció.
Abu Bakr Al-Baghdadi, líder de la banda satànica criminal de l'EI
Els enemics reals d'Europa, i per extensió de tots els països occidentals, són els servidors satànics de la destrucció i de la mort infernal que capitaneja el fidel servidor del Gran Satan Abu-Backr Al-Baghdadi, lider de l'espuri i repugnant Estat Islàmic o, el que és el mateix, del Califat islàmic satànic del terror i d'aquells que li donen suport d'una o altra manera.
Europa i el patètic president d'USA, Barack Obama, han demostrat un total desconeixement de la realitat més que complexa de les societats islàmiques que malgrat els anys d'aparent tranquilitat de convivència, continuen separades entre elles per un abisme: el de l'apostasia i l'heretgia. Per als sunítes els xiïtes són apòstates i heteges, el mateix que pensen els xiïtes dels sunites. Al bell mig del conflicte estan Fàtima, la filla de Mahoma, i el seu gendre Alí que va tenir dos fills, Hassan i Hussein. A que juga l'administració d'Obama que està militaritzant les fronteres de l'est d'Europa, i no es dedica a aplastar i aniquilar d'una vegada a la banda terrorista i criminal islàmica de l'EI?. Fa més de 1400 anys que l'islam contra l'islam.
El conflicte, doncs, ve de lluny, de molt lluny. Ens haurien de remuntar a les dates posteriors a la mort de Mahoma, l'any 632 d.c, d'aquell home que els musulmans el consideren el seu profeta particular, que no vol dir que sigui un profeta per al conjunt de la humanitat.
Ja ho va deixar dit i ben clar Jesús que sorgirien falsos profetes i que vindrien del desert (Peninsula d'Aràbia?), paraules que va recollir l'evangelista Mateu: (Consulteu el capítol 24 i els versicles 23 al 26).
I desprès de la disgresió de la temàtica d'aquest post, retorno a la Unió Europea perquè com a ciutadà d'aquest vell i fadigat continent, és molt preocupant que els màxims dirigents de la Comissió Europea no s'adonin que de ben segur. ja tenen l'enemic infiltrat entre els seus assessors i col.laborador més propers que s'amaguen sota el paraigües de la taquiyya islàmica.
No es pot entendre, sino, que la UE calli amb tanta covardia i no condemni els assassinats massius de cristians, siguin d'ortodoxes, d'armenis, o de drusos i fins i tot de musulmans pragmàtics, etc. De què tenen por aquests politics mediocres i patètics que tenen a les seves mans el desti present i futur de tots els europeus, que callen perversament davant el satanisme cruel de l'Estat Islàmic?. Fins quan continuran callant i amagant-se?.
Addenda.- Les perversions sexuals de Mahoma