Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/6/15

Quants terroristes musulmans no s'han colat ja a Europa?

Com quasi bé sempre, en un moment donat i que ningú s'espera, ha de sortir algun gall de la politica catalana vinculat al govern de CDC liderat pel president l'Artur Mas, intentant obrir els braços i la cartera per acollir encara molts més immigrants.
Avui li ha tocat al director general d'immigració de Catalunya, Xavier Bosch, obrir el llistat de despropòsits.
Aquest director general reclama al govern de l'Estat espanyol que obri les portes del país als milers d'immigrants sirians que diuen que han fugit de la guerra que pateix el seu país. Algun politic seriós i que tingui com a norma de conducta politica el rigor, el sentit de la responsabilitat i també el sentit comú, pot fer aquestes propostes amb tanta alegria i irresponsabilitat?.
El tal Xavier Bosch s'ha plantejat seriosament la més que evident probabilitat que centenars, potser milers, de terroristes i criminals musulmans vinculats a l'EI, Al-Qaeda o a qualsevol altre grup criminal musulmà, no els tenim si no ja ben aposentats a casa nostra, sí que estan passejant-se tranquilament per territoris d'aquesta patètica Unió Europea que hem de suportar?.
Es pensen els politics de l'estil d'aquest director general d'immigració made in Catalonia, i els mateixos components de l'esperpèntica Comissió Europea, que des de la Libia post Muammar al Gaddafi gairebé dominada pel terror de la banda assessina islàmica de l'EI, ja no s'han colat al cor d'Europa nombroses cel.lules musulmanes de la mort per a atemptar contra nosaltres?. Aquests politics afectats pel sindrome de la mediocritat més severa, encara no han pensat en aquesta crúa i perillosa realitat?.
Quina immigració ens ha arribat a Europa des del sud de la Mediterrania durant els darrers sis mesos, la que fuig realment de la guerra i del terror satànic musulmà de l'Estat Islàmic, o bé ens estem empasant com autèntics idiotes i imbècils altes dossis de criminalitat terrorista musulmana que coneix molt bé les virtuds de la diabòlica taqiyya de l'Alcorà?.
Europa no pot assumir més immigració, i Espanya i Catalunya menys encara. No és de rebut, i ho dic així de clar perquè ho penso des de fa molt de temps, que milers de joves de l'Estat espanyol i d'altres països de la UE tinguin d'anar-se'n a buscar feina a altres latituds a causa de la crisi econòmica i politica que patim sense que ens ho mereixem, i en canvi obrim les portes i els braços de bat a bat per a rebre a desconeguts i que, evidentment, no porten el carnet de terrorista musulmà a la boca ni a la cartera per a ser identificats com a tals. En tot aquest maremagnum migratori, qui és qui?.
Vigilem als nostres politics de ben a prop, perquè són capaços de continuar fent autèntics disbarats que tard o d'hora ho pagarem molt car nosaltres, els nostres fills i els nostres néts. Seria imperdonable no aturar a temps els peus a tota aquesta colla de politics ineptes i mediocres, que confonen els termes, ja que ens parlen d'immigració irregular quan en realitat es tracta d'immiració il.legal en tota regla, i que tot sivnt violenten les fronteres i agredeixen als cosos de seguretat que defensen les nostres fronteres.
Addenda.- I una pregunta a la patètica i mediocre classe politica catalana, espanyola i europea: quan pensen tancar definitivament les mesquites i/o oratoris dirigits pels perillosos radicals salafistes?. El govern de Tunissia molt assenyadament ja ho està començant a fer. En tancarà una cinquantena.
Abu yahya al-Qayrawani, el darrer musulmà criminal abatut per la politica de Tunissia