Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/6/15

Teresa Forcades, la monja pijoprogre que dóna suport a terroristes

Teresa Forcades, la monja que dóna suport al terror islàmic de Hamas
Teresa Forcades, la monja catòlica que a darrera hora diu que s'ha afegit al patètic pijoprogressisme antisemita i alhora pro terrorisme islàmic de Hamas, que malauradament encara ens ensenya el cul de les seves misèries de tant en tant atemptant contra els israelians, s'enrolarà a l'anomenada esperpèntica III Flotilla de la Llibertat, (Flotilla de la Llibertat?, quina perversa ironía), per a arribar a les costes de la Franja de Gaza, la terra sanguinolenta del terrorisme islàmic.
Que la tal Teresa Forcades ara es vulgui promocionar en vistes a la convocatòria electoral del 27-S donant suport a patètics i manipuladors moviments, diuen que socials, sorgits del pijoprogressisme que organitzen Flotilles en favor d'una organització criminal i terrorista islàmica com és Hamas, diu ben poc d'una religiosa catòlica que, a més, té les pretensions d'encapçalar no sé quina mena de llista electoral per a intentar arribar a la presidència de la Generalitat de Catalunya a partit del 27-S.
Islam?, no, no, gràcies
Potser aquesta monja benedictina made in Catalonia tingui, en el seu  moment, el suport electoral d'un sector més o menys important del col.lectiu islàmic que ens diuen els politics que conviuen amb nosaltres i que s'han integrat a la nostra societat.
El que potser no sap o no vol saber aquesta monja pijoprogre, és que la seva aventura maritima d'aquest mes de juny acabarà en un rotund fracàs, i és fàcil endenvinar-ho, molt fàcil. El govern de l'Estat Jueu d'Israel ho impedirà com ja ho va fer a les dues darreres intentones.
Teresa Forcades se'n tornarà cap a la Peninsula Ibèrica sense haver pogut trepitjar Gaza, aquella terra bruta de sang innocent; una terra on impera la tirania islàmica de Hamas, i on s'han comès autèntics crims i assassinats indiscriminats, més aviat del que ella i els qui l'acompanyin s'imaginen. Tornaran com van marxar. S'hauran organitzat una excursioneta per la Mediterrània possiblement amb diners d'alguna Ong subvencionada amb diner públic.
La monja catalana es veu que ignora, o vol ignorar, que el mateix govern d'Egipte ha tingut de bloquejar la frontera amb Gaza per evitar accions terroristes i criminals de l'organització islàmica de Hamas.
Israel ja els espavilarà a tota aquesta colla de pijoprogres
De fet, la monja catòlica Teresa Forcades, no fa altra cosa que ser conseqüent amb el tradicional i històric antisemitisme que li és pròpi a l'església catòlica i, per extensió, al cristianisme en general. Ens ho ha ensenyat, desgraciadament, la mateixa història, i la història no enganya.
I tot plegat, els abusos i crims de Hamas els ha denunciat reiteradament Amnistia Internacional, malgrat tot, la monja aspirant a la presidència de la Generalitat de Catalunya, vol donar suport al terrorisme islàmic que ha atemptat i continua atemptant contra la seguretat del democràtic i lliure poble de l'Estat Jueu d'Israel.
Sigui com sigui, tot aquest pijoprogressisme minoritari que hem de suportar a Catalunya, més aviat que tard acabarà morint.
La perversió social i la perversió politica sempre, sempre, tard o d'hora sucumbeix sonta les seves pròpies misèries humanes. Tot plegat fot massa pudor de ciri de sacristia i de sotanes corcades.
Tot i això, vull deixar clar que sempre estaré al costat de l'essència del cristianisme primitiu, d'aquell anterior al nefast Concili de Nicea de l'any 325 d.c.
Mai podré estar d'acord amb al cristianisme posterior a aquell Concili, perquè amb el pacte església-emperador Constanti aquell esperit senzill, de fraternitat i de respecte al veí que tan va respectar Jesús el natzaré, l'església aquells principis els va trepitjar i els ha anat trepitjant al llarg dels segles fins avui. L'església des de fa segles és un espantall, una caricatura d'ella mateixa.
Addenda.- El terrorisme al món. Les religions, totes, són enemigues frontals de les llibertats individuals i col.lectives dels pobles.