Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/7/15

El 27-S i la grotesca llista independentista, un nou fracàs de CDC

Resultats electorals de les eleccions al Parlament de Catalunya l'any 2012
El dia 27-S obrirà de bat a bat la porta del desencís i de la frustració per a milers de catalans, possiblement de desenes de milers de catalans, que durant els darrers quatre anys han viscut esperant i confiant en els seus politics que els portin a la independència i plena sobirania nacional de Catalunya.
El dia desprès, és a dir, els dia 28-S, tots els catalans benpensants, babaus i de bona fe que hauran confiat en els falsos i perversos cants de sirena que durant els darrers 4 anys han anat sorgit des del mateix palau de la Generalitat, des del Parlament de Catalunya passant per les seus dels partits politics pro sobiranistes, hauran de suportar una humilició personal, social i politica com mai hauran tingut de suportar.
El dia 28-S ens despertarà vivint en una Catalunya que no haurà canviat pràcticament en res. La grotesca i patètica llista sobiranista que encapçalarà, diuen, el tal Raül Romeva, un ex comunista que s'ha enfrontat tot sovint contra les politiques de la dreta catalana, és a dir de CDC i d'UDC, i que l'actual president de la Generalitat, Artur Mas, ocuparà no sé si el lloc cinquè o sisè, (que importa), no és precisament una llista engrescadora, ni de lluny. 
El poti poti politic i ideològic que conflueix en aquesta llista més aviat em resulta repulsiva; tant és així que, suposant que el dia 27-S em decideixi en anar a votar, cosa que dubto molt que ho arribi a fer, sense cap mena de dubte que no votaré per una llista que té trampa. 
La trampa més escandalosa és que l'Artur Mas, vagi on vagi de la llista, té garantitzat tornar a ser president de la Generalitat de Catalunya per tercer mandat. Bé és un dir això del tercer mandat. I és que l'Artur Mas les dues darreres legislatures no les haurà consumat, les ha acabat a mitjes.
La veritat és que la trampa vergonyosa és camuflar en segon terme al president per a que no encapçali la llista per tercera vegada, perquè si bé l'any 2010 va incrementar el nombre de parlamentaris de CiU, l'any 2012 va patir una forta devallada de vots, deixant pel camí dotze diputats. Arut Mas no ha ajudat pas gaire a mantenir electoralment el seu pròpi partit o la coalició de CiU.
A més, l'estafa-trampa és que els de CiU, sigui anant juntets o per separats com van ara, ni els uns ni els altres mai han sigut independentistes. El pactisme amb Espanya i el peix al cove era la consigna i la estratègia de CDC. Recordeu a l'esperpèntic Jordi Pujol?. I tot parlant del Jordi Pujol, els de CiU, al Parlament de Catalunya han votat en contra de la reprovac contra l'ex president. Simptomàtic oi?.
I en tot aquest més que trist i lamentable panorama, ni cal parlar de la patètica ERC que, de moment ha aturat els peus al president Artur Mas quan aquest recentment va proposar al Junqueras confegir una llista unitària CDC-ERC per a les properes eleccions generals espanyoles. En què quedem. Si tant el Junqueras com el Romeva parlan de nou mesos de termini per a declarar la independència, per a que necessiten ja presentar-se a les properes eleccions espanyoles?.
Potser d'ací a 300 anys els nets dels nostres besnets tornin a somniar...
I per últim, perquè si no no acabaré mai. em pregunto si no és grotesc i patètic que el conseller de presidència, Francesc Homs, parli de la legalitat franquista que aplica el govern central, quan aquesta legalitat, ens agradi o no, està plasmada a la Constitució del 78, i que va ser aprovada amb els vots unànims de CDC i d'UDC, i defensada pel Miquel Roca i Junyent, un dels pares de la Constitució vigent?.
Quin reguitzell de despropòsits politics que estem aguantant els catalans des de fa més de 4 anys!. Fins quan durarà aquesta tragicomedia protagonitzada i posada en escena per la medicre classe politica catalana?. Ah!, per cert. Que tota aquesta colla de politics deixin de parlar de la DUI, que ni la UE ni cap país del món, passant per l'ONU, la tindrien en conte. Ja n'hi ha prou de seguir mentint al conjunt de la societat catalana.
Addenda.- La qüestió de fons de tot aquest embolic i estafa politica, són els interessos econòmics, financers i politics de l'èlit sociopolitica catalana, i que el seu únic propòsit seria hipoteticament el de crear una Ciutat-Estat, que es denominaria Barcelunya. Us ve a la memòria el Barcelona-Pirineus, el BCN-World, BCN-etc, etc, etc?...