Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

20/7/15

El 27-S o el resorgiment del totalitarisme del nacionalcatalanisme

El dia 27-S, per ara i tant, no tinc cap intenció d'anar a votar, peró si al final em decideixo a fer-ho, votaré per la llista de la confluència d'esquerres encapçalada per Podemos.
La crispació social que des de fa molt de temps es viu a Catalunya arran del 27-S, s'està desfermant descontroladament i perillosament i em repugna. 
Els insults i fins i tot amenaces que des de les patètiques xarxes socials s'aboquen contra tots aquells i aquelles que d'una o altra manera qüestionen amb raó tot el procès, estan arribant a un punt d'agressió verbal i amenaçador que no és tolerable, i hauria de ser denunciat i combatut amb energia pels politics començant pel pròpi govern de la Generalitat de Catalunya.
Ara la última victima d'aquesta colla de catalans totalitaris, neofeixistes i excloents que s'amaguen darrera de la porca cortina de fum de les xarxes socials,- les xarxes del clavegueram d'Internet -, ha sigut la Marina Pibernat, ex candidata d'EUiA, simplement per haver qüestionat la inclusió del Pep Guardiola a l'anomenada llista unitària, d'una llista electoral que, a mi, em resulta del tot folclòrica i d'un aiguabarreix com mai s'havia vist a Catalunya al llarg dels anys que hem viscut en llibertat i democràcia.
Pel que fa a mi, he de dir que se me'n refot que el Pep Guardiola s'afegeixi o no a la llista folcòrica, o que el Raül Romeva l'encapçali. En qualsevol cas tot plegat és totalment anecdòtic.
La Marina Pibernat que com a persona els hi podria donar una lliçó magistral de civisme i de seny a tots aquests energuments catalanòfils neonazis, se l'ha tractat de puta, se l'ha convidat a suicidar-se i no sé de quantes misèries més que hauran sortit d'unes ments malaltes i perversament malignes que no fan cap favor a Catalunya, ben al contrari.
Ja fa temps que les xarxes socials són com autèntiques clavegueres que transporten tota la merda ignorant i covarda d'una societat que cada dia està més malalta culturalment, civicament i humanament parlant.
I aquestes reaccions contra la Marina Pibernat, per exemple, demostren fis a quin punt, insisteixo, la merda social i humana es desborda per les xarxes socials, deixant al descobert les perilloses mancances politiques que no fan res per a reorientar aquesta societat malalta i mancada de valors.
Nacionalsocialisme, o nacionalcatalanisme?
Tots els nacionalismes sortits de mare són negatius per a qualsevol poble que els tingui de suportar, abans de poder-los trepitjar, esclafar i esborrar-los del mapa Planetari.
Els nacionalismes totalitaris ja han demostrat al llarg de la història recent, sense anar gaire lluny en el temps, del què són capaços de fer quan per desgràcia arriben a assolir el poder.
Exemples?, doncs l'Alemanya nazi amb el repugnant Holocaust; la Turquia otomana amb el genocidi que va cometre contra la cristiana Armenia; l'antiga República Iugoslava amb la guerra sanguinaria dels Balcans, etc.
Això és el que realment volem els catalans silenciant actituds com les que m'han portat a penjar aquest post al meu modest bloc?. No és això senyors, no és això el que al menys jo esperava i anhelava per a la meva terra, per al meu país. No m'espereu el dia 27-S a peu d'urna perquè no penso anar a votar, perquè mai he cregut amb els salvapàtries de torn.
Addenda.- El fastigós llast del pujolisme que taca a CDC, i que ells intenten ocultar, peró que els catalans mai no hem d'oblidar i que sempre hem de tenir present.