Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

3/7/15

La Troika europea de merda sotmet els europeus a l'esclavatge

La Troika?, no gràcies, fot massa pudor de podrit i de ser el despòtic gendarme dels interessos del gran capital mundial. D'aquella Europa que ens van vendre ja fa un bon grapat d'anys, no en queda res. 
Actualment la Unió Europea està sotmesa al gran capital que no li interessa ni li preocupa en absolut que la Unió Europea tingui cura de la societat que teoricament governa i hauria de defensar. 
Alemanya s'ha erigit com un incondicional suport a la Troika de tal manera, que perfectament podem parlar del renaixement del nazisme al si de l'actual Alemanya, en aquesta ocasió d'un nazisme aparentment pacific però no menys destructiu. Em refereixo al nazisme financer.
Hem patit el despotisme més sever i descarnat d'Alemanya amb el suport de las Troika tant els portuguesos, com els italians, els espanyols i els grecs. L'euro per a aquests politics miserables i immisericordes, és més sagrat que l'atenció que tot govern democràtic hauria de retre a la societat que escanya, en lloc d'ajudar-la donant-li la mà. L'Europa social és des de fa ja molt de temps una perfecta entelèquia, un miratge de mal gust i pertorbador. L'Europa social no existeix.
Europa ha perdut el nord, i està perdent els seus ciutadans. La UE camina per rutes completament divergents dels camins que els europeus anem traçant completament al marge de tanta fantasmada politica i financera.
La impotència dels grecs davant la supèrbia de la Troika i de la Merkel
Pobre Europa!, com l'han maltractat i la continuen maltractant pèrfidament els màxims responsables d'aquesta podrida Unió Europea.
Per arribar a la situació en que hem arribat elñs europeus, ni calia la Troika, ni necessitem el despotisme nazi-financer de l'Alemanya de la democratacristiana Angela Merkel, ni la Comissió Europea ni el Parlament Europeu que és una autèntica titella inservible en aquest patètic i esperpèntic teatre que ens ofereix diariament el que encara en queda d'allò que en diuem Unió Europea.
Tan de bo que els grecs passat demà votin majoritàriament OXI, tan de bo. Farien un favor impagable als europeus que enlloc de ser ciutadans, ens estan convertint en esclaus i servidors submisos als interessos d'uns pocs privilegiats emparats sota el paraigües de l'Angela Merkel i de la maleïda Troika.
No esperem pas solidaritat, comprensió i ajuda tant dels politics com dels bancs i financeres. La solidaritat només es dóna desinteressadament entre els mateixos ciutadans i en algunes, només algunes, organitzacions humanitàries.
Addenda.- El Grexit és inevitable?.