Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/7/15

Un informe del Fons Monetari Internacional fa tremolar la UE

L'Europa de l'euro que només està al servei del poder politic i financer
Un informe del FMI, Fons Monetari Internacional, ja ha provocat un terratrèmol politic d'alta intensitat al si de la Unió Europea, al destapar sense embuts ni maniobres politiques que Grecia mai podrà pagar l'enorme deute que ha contret amb els seus acreedors.
El FMI en el seu informe diu clarament que s'haurà de condonar, si no tot, gran part del deute grec si es vol realment que aquest país resorgeixi de les cendres on es trova des de fa anys per culpa exclusiva dels anteriors governs socialista i de la dreta grecs que sistemàticament van ocultar i manipular els informes econòmics reals del pais helènic.
L'actual govern grec és victima de la supèrbia i de la man ca total d'humanitat de la dreta europea, especialment del govern autoritari i despòtic alemany comandat per la Merkel i el seu fastigós ministre d'economia i finances Wolfgang Schäuble.
El govern alemany és qui realment  mana i ordena al si de la Unió Europea, i deixemn-os dòsties de Parlaments Europeus, d'Eurogrups i de Comissions Europees que només són autèntiques titelles manipulades grotescament per la politica nazi financera d'Alemanya.
Està clar que les politiques d'austeritat han enfonsat la vida de milions d'europeus, especialment de grecs, espanyols i portugesos, a més dels italians en menor mesura, i que les exigències brutals i antisocials promogudes per l'Alemanya Merkeliana han provocat i aprofundit les distàncies socials. També està clar que les diferències socials tan accentuades que hi ha a Europa no afavoreixen precisament el creixement econòmic, i així també ho ha reconegut el fred i especulatiu FMI.
Siriza és víctima del despotisme de la dreta europea
No és ni la primera ni la segona vegada que ho penso i ho expreso obertament des del meu bloc, i ara ho torno a manifestar: sento realment vergonya de ser ciutadà d'aquesta podrida i nhumana Unió Europea que falsament es va presentar en un principi com una organització d'Estats europeus per a la defensa dels drets de les persones i afavorir les necessitats i el benestar social, quan la realitat és del tot oposada, totalment contraria a aquell idílic ideari fundacional.
La Unió Europea està exclusivament al servei dels bancs, de les financeres i dels interessos no sempre gens clars dels governs europeus i d'altres no europeus, per això ja porto dues convocatories electorals per a les europees que no he votat. No puc creure en aquesta Unió Europea enemiga dels pobles que la composen.