Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/8/15

Artur Mas i Oriol Junqueras, el dia 27-S ni plebiscitàries ni òsties

Que una de les males arts dels politics és la permanent mentida compulsiva i la manipulació ja és prou conegut pels ciutadans que més o menys seguim desenganyats de la pestilent casta politica que ens governa, tant des de Madrid com des de Barcelona. Pel que fa a centralisme rabiós no es distingeixen gens uns dels altres.
Que tant el president Artur Mas, que ben aviat em temo que haurà de fer les maletes per anar-se'n cap a casa i abandonar la plaça Sant Jaume barcelonina, com l'etern aspirant a president Oriol Junqueras d'ERC tinguin ben clar que el dia 27-S no hi haurà cap plebiscit ni res que s'hi pugui comparar. 
El dia 27-S els catalans que decideixn anar a votar, i votin la llista que votin, simplement elegiran els 135 diputats per al Parlament de Catalunya com sempre s'ha fet des d'els anys 80 del segle passat.
Dir el contrari és manipular i mentir als ciutadans de Catalunya, que no es mereixen l'actual classe politica que té la responsabilitat de dirigir les regnes del Govern.
L'Artur Mas ha seguit la trajectòria neoliberal pura i dura del seu mestre politic, el mestre politic que està perseguit per la justicia, em refereixo, està clar, a l'expresident Jordi Pujol i Soley, del qual l'actual president Artur Mas en fou conseller de finances.
Amb els dos mitjos governs del president Mas, els catalans només hem vist i viscut en la pròpia pell retallades a tort i a dret en sanitat, en ensenyament, en drets socials i en retallades de sous i pagues extres, aquesta serà l'herència que deixarà l'Artur Mas i els seus dos mitjos governs..., i dic per segona vegada mitjos governs perquè el president actual no ha consuit cap de les dues legislatures, i ha deixat pel cami més d'una dotzena de diputats de CiU al Parlament. I tot plegat ha tingut el suport de l'ERC de l'Oriol Junqueras.
El president Artur Mas i l'Oriol Juqueras, president d'ERC
Una altra qüestió, desprès de deixar clar per part meva que de plebiscits res de res, és una broma pesada i de mal gust, és la dels programes electorals de les set formacions o llistes que concorreran a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper dia 27 de setembre d'enguany.
Ningú ha parlat, encara, de propostes socials, econòmiques, de com es pensa batallar amb més decisió contra el càncer social de l'atur, de la problmàtica de l'habitatge social, etc, etc.
Una llista que més hauria de preocupar als catalans és precisament la llista que encapçala l'excomunista Raül Romeva però que en cas que sigui la llista més votada el president serà l'Artur Mas que va en quart o cinquè lloc de la llista. Paradoxes del saltimbanquisme politic que impera a Catalunya en els darrers anys. Deia que era la llista més preocupant precisament per tractar-se d'una relació de persones ben dispars ideològicament i en els seus plantejaments socio-politics.
Aquesta gent, els de la llista del Romeva i del Pep Guardiola, cap i cúa de la llista, ja tenen dissenyat el seu programa electoral i de possible acció de govern per als propers quatre anys?. I en què quedem president, es farà recompte de vots o d'escons?.
Addenda.- Les previsions meteorològiques per al mes de setembre 2015 a les quatre capitals catalanes: Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona.
La crida de l'ANC i d'Omnium no va aplegar ni un miler de ciutadans. La foto ho diu tot.