Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/8/15

A Salou s'ha desfermat la brutal bestialitat dels senegalesos

Via del tren tallada per l'acció salvatge dels senegalesos
El fet que un negre senegalès hagi mort per saltar imprudentment pels balcons d'un edifici de Salou, caure al buit i matar-se ell solet, no justifica sota cap concepte ni racionalitat la brutal i salvatge resposta d'uns 200 negres, siguin o no tots ells senegalesos, a la població de Salou, a tocar de Tarragona. 
Els Mossos d'Esquadra, si ens atenem al que diuen els mitjans de comunicació, realitzaven tasques pròpies de la seva responsabilitat policial.
Els Mossos estaven realitzant una redada per a desactivar el mercadeig il.legal dels manteros, o top manta, el sistema de venda del tot il.legal i que tants danys i perjudicis ocasionen al comerç autòcton.
Era la obligació dels Mossos d'Esquadra el d'inspeccionar els habitatges i locals que consideraven propensos a ser llocs del mercadeig il.legal. Els pijoprogres de la CUP són capaços d'entre-ho?.
Quan el negre mort ha fugit tan precipitadament de la policia catalana, és fàcil pensar que aquest individu fugia per alguna cosa que no era massa correcte, per dir-ho d'una manera suau. El jutge ja decidirà el que procedeixi dels fets.
Però una altra cosa és la reacció primària, primitiva i selvàtica dels vora 200 negres senegalesos que s'han llançat al carrer destroçant mobiliari urbà i d'establiments comercials; tallant les vies del tren que enllaçen València amb Tarragona i Barcelona, amb els seriosos perills que això representa per als usuaris del servei de Renfe, i per si tota la actuació salvatge i condemnable d'aquesta gentusa no era suficient, també s'han enfrontat amb els Mossos d'Esquadra ror causant danys als vehicles de la policia catalana que paguem entre tots els catalans. Ells en dubto que aportin res a les arques financeres de Catalunya. 
No hi ha feina per als homes i dones de casa nostra, i ells....
No és la primera ni la desena vegada que aquesta gent incívica i salvatge es desferma sempre que tenen algun conflicte amb la seguretat pública, o amb el civisme i la sana convivència.
Si anessim a les hemeroteques i consultessim noticies relacionades amb el vandalisme salvatge d'aquesta gent, ens podriem passar mesos recopilant noticies i fets que han protagonitzat a casa nostra.
El negre senegalès en qüestió s'ha matat ell mateix, no cal buscar-hi tres potes al gat. Ell deuria saber perfectament el perquè fugia tan precipitadament dels Mossos d'Esquadra.
Els ciutadans no tenim el perquè suportar tanta bestialitat i primitivisme humà que ens ha sobrevingut en els darrers anys sense ni desitjar-ho ni esperar-ho.
Han entrat l.legalment al país, sovint fins i tot enfrontant-se brutalment amb la policia nacional de fronteres, i encara tenen la barra d'actuar amb tanta bestialitat humana. No mereixen cap mena de consideració ni cap respecte.
I entretant, els del Govern de Catalunya només preocupats per la llista folclòrica i de tutti fruti que volen presentar a la ciutadania catalana per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27-S, com si al país no hi haguessin seriosos problemes de tota mena. Tot plegat és de pena, em fa molt pena.
Addenda.- Noticia d'El Periódico de Catalunya relacionada amb els fets.