Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

14/8/15

Matisyahu, el cantant israelià boicotejat per vàndals antisemites

Des d'aquest post dono total suport al cantant israelià Matisyahu, per la seva més que reconeguda trajectoria personal, professional i musical a nivell internacional, i per la seva perseverança en mantenir-se fidel al poble jueu del qual n'és fill de plè dret.
Matisyahu, el cantant jueu nordamericà, boicotejat a l'esperpèntica España
Suport total a Matisyahu davant del pervers sectarisme antijueu i anti israelià que destil.len les actituds de determinats col.lectius antisocials i anticultiurals neonazis, que es dediquen a boicotejar alguns dels concerts que el cantant Matisyahu té previstos realitzar per la geografia hispànica.
I com no podia ser d'altra manera, perquè la merda crida a la merda, també les anomenades xarxes socials que des de fa temps s'han convertit en les autèntiques clavegueres de la gran quantitat de merda social, humana i cultural que circula per Internet, també promouen el boicot contra l'esmentat cantant. L'antisemitisme ja torna ha estar servit per la perversitat humana dels intolerants i dels hipòcrites.
Quanta misèria humana i cultural que tenim de suportar en aquest patètic i esperpèntic país de toros i panderetes. Quina angunia i fàstic que foteu.
Aquesta gentusa que es dedica a promoure boicots d'aquesta mena, contra un cantant pel simple fet de ser d'origen jueu de nacionalitat nordamericana, el que haurien de denunciar, cosa que no fan, dia sí i dia també als criminals musulmans que assassinen indiscriminadament en nom d'una religió estranya, i que sembla més una religió que angoixa les persones, de dolor i de mort que no pas de vida, de sana convivència i de tolerància.
Peró aquesta colla de vàndals neonazis, camuflats sota el fals paraigua de la solidaritat i de l'humanisme, són covards i mai denunciaran els actes terroristes que cometen els criminals de Hamàs i de Hezbolà, per exemple..., i no cal dir els comesos pel satànic Estat Islàmic o Daesh.
La vostra insolència i la vostra intolerància ja ens demostra abastament qui sou, com sou i com penseu. Desitjo de tot cor que el vostre odi contra el poble jueu us podreixi la vostra ment malaltissa, i que es giri contra volsatres mateixos més aviat que tard.
Addenda.- Lluitar per Israel i per defensar a aquest noble poble i nació, és un deure i una obligació, si més no moral, per a totes les persones ben nascudes i responsables.