Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/9/15

Guerra de banderetes a les festes de la Mercè de Barcelona 2015

La grotresca guerra de les banderetes al balcó de l'ajuntament barceloní
Quina pena que fot tota la classe politica catalana. Són patètics, esperpèntics, irresponsables, politics mediocres com mai s'havia vist a Catalunya al llarg dels darrers 36 anys. 
L'alcaldesa barcelonina davant del conflicte de les banderetes abandona el balcó de l'ajuntament; els de CDC amb el seu president al cap davant, enfotent-se de la situació; diputats i regidors d'ERC i del PP barallant-se i estirant-se les respectives banderes espanyola i l'estelada, etc, etc, etc.
Sort que la merda del balcó municipal barceloní no va arribar a empastifar i embrutar els ciutadans que badaven a peu de plaça, altrament el més que trist i lamentable espectacle hagués acabat com un enorme i autèntic pasterot de merda politica.
No sé a qui li pot arribar, encara, el tenir ganes de votar el proper diumenge dia 27 de setembre. Jo ja fa temps que les he perdut les ganes i la l.lusió de votar sigui quina sigui la convocatòria electoral. M'és igual que siguin eleccions europees, municipals, autonòmiques o estatals, se m'en fot perquè fa temps, alguns anys ja, que no voto, i el dia 27-S tampoc penso tinc intenció de fer-ho.
Per poc crític que sigui una persona per si mateixa, i per poca capacitat de discerniment personal del que està passant al nostre entorn, al conjunt de l'Estat espanyol i, cal dir-ho, a la mediocre i incapacitada politica de la Unió Europea per a resoldre seriosament els problemes dels ciutadans europeus, no entenc sincerament com encara a molts els hi queden ganes d'anar a peu d'urna i dipositar el seu vot. Si els politics no s'ho mereixen.
Ho respecto, faltaria més, peró jo no cauré en la perversa trampa dels politics que criden als ciutadans per a que vagin a votar, i desprès amb els vots que obtenen els utilitzen sempre i exclusivament en benefici d'ells mateixos i dels seus partits, i és per això que ningú no tindrà el meu vot. El guardaré a un calaix per a una millor ocasió si és que algun dia arriba aquesta ocasió, cosa que en dubto molt, vista la gran capacitat de la politica catalana de fer l'indi.