Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

28/10/15

Junts pel Sí ja són els palanganeros dels antisistema de la CUP

Els resultats electorals dels passat dia 27-S per a elegir un nou Parlament de Catalunya, els de JuntsxSí de bracet amb els antisistema de la CUP han capgirat el real sentit d'aquelles eleccions, afirmant perversament que van ser un plebiscit. Falsos i manipuladors!. 
Per començar un plebiscit mai es comptabilitzen escons, perquè en un plebiscit no s'elegeix ningú. En un plebiscit compten els vots, un a un, des del primer al darrer. 
Però per les males arts dels fracasats de CDC que han tingut la oportunitat de governar durant dues legislatures, però que no n'han acabat cap, s'han llançat als braços dels antisistema de la CUP que des del meu punt de vista el que estan fent tots ells, CDC+CUP, és abocar Catalunya i als catalans a un conflicte innecessari. Tan baix ha arribat els de CDC, i per extensió, els de JuntsxSí, per convertir-se en els palanganeros dels pallassos de la CUP?. Potser no us ho esperaveu, però aquesta gent us tenen ben agafats pels collons i continuaran arrastrant-vos a l'abisme del caos i del desordre social, moral, humà i cultural. Com podeu estar al costat d'una gentusa que prioritza el cas de la detenció d'un grapat d'anarquistes, enlloc de treballar amb rigor i seriosament en resoldre els problemes dels catalans?.
Tots plegats em resulteu una colla de gaus i d'irresponsables, i Catalunya no es mereix tanta miseria politica i humana.
Per què, que haurem de fer els catalans amb les pressumptes lleis que s'aprovin des del Parlament de Catalunya dominat pels escons de Junts pel Sí i de la CUP, si ells ja han dit que no respectaran les lleis de l'Estat, que són de rang superior, i que no obeiran les resul.lucions del Tribunal Constitucional?. Doncs la resposta és clara: els catalans no haurem d'estar obligats sota cap concepte de respectar i complir les lleis i les normatives emanades del Parlament i/o del Govern de Catalunya. Moralment no hi estarem obligats.
Si els politics que són els que legislen i aproven les lleis afirmen que no compliran les lleis vigents, lleis que, es vulgui o no, són lleis que obliguen a tots els ciutadans de l'Estat espanyol, els catalans no tindrem el perquè complir les normatives d'un Govern que es rebela contra les lleis.
És un panorama tan patètic, esperpèntic i escandalós el que s'ha proposat des del nou Parlament de Catalunya fa 48 hores, que si no fos que sóc català de plè dret, i que sóc fill una llarguissima trajectòria familiar catalana de segles, avui mateix faria les maletes i foteria el camp a correcuita.
Catalunya no es mereix tanta mediocritat politica que ha tingut de suportar en els darrers 8 o 9 anys. No ens ho mereixem. Afirmar amb maldat que la independència de Catalunya ens lliuarà de tot mal, i que la independència serà el medicament per a tots els nostres mals i miseries col.lectives coma poble, és tan malèvol com l'obsessió que tenen els de Castella amb aquella retòrica rància, caduca i alhora prepotent de la España Una, Grande y Libre del franquisme més pur.
Clar que el PP és la perllongació directa del franquisme, són els hereus directes del dictador Franco. El PP va ser fundat per un ministre franquista, el promotor de la perversa llei de Prensa e Imprenta, em refereixo al gallec Fraga Iribarne, tocayo de Franco. Tot queda a casa, i així anem tots plegats.
D'aquest país de pandereta, de toros martiritzats i de guerres de banderetes, un país que no sap ni ha sapigut el què és el diàleg, t'ho pots esperar tot. És una pena.