Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/10/15

La Catalunya esperpèntica després del 27-S, "apaga y vamonos"

On queda ja aquell característic seny que se'ns ha atribuït, amb raó o sense, als catalans?. La Catalunya patètica i esperpèntica post 27-S, ha descarrilat perillosament en una curva dintre d'un tunel que no li permet visualitzar ni l'entrada ni la sortida del tunel. 
La CUP antisistema que cada dia ens sorpren amb les seves parides
Quatre dies ben justets desprès de les eleccions, i els interessos de partit i fins i tot personals s'han erigit com a prioritaris pel damunt dels interessos col.lectius inqüestionablement legitims detots els catalans.
L'estúpida i caòtica proposta plantejada per l'Anna Gabriel, la que va ocupar el número 2 de la llista electoral de la CUP, quan he llegit la informació d'El Periodico de Catalunya, no he pogut per més que fotre'm a riure, alhora que sentia autèntic fàstic dels politics que tenim al nostre maltractat i trepitjat país. Els de la CUP gairebé que es deuen haver quedat sense matèria gris desprès de realitzar un esforç tan gran per arribar a formular la proposta del Govern Coral.
Si durant aquests darrers cinc anys dels dos governs de l'Artur Mas tot sovint sorgien diferències notòries i força subtancials entre CiU i ERC, què passarà si cualla l'esperpèntica proposta de l'Anna Gabriel amb un Govern amb quatre directors?. I tot aquest reguitzell d'imbecilitats pròpies de la mediocritat politica dels que ens ha governat i dels que ens volen governar en el futur més immediat, s'ha gestat a raó de les ambicions desmesurades dels de CDC i per l'escorament malintencionat de la CUP antisistema que farà tot el que pugui per bombardejar qualsevol proposta raonable.
Si els de CDC i els decrèpits hooligans de l'Artur Mas continuen considerant que l'actual president en funcions és qui ha de tornar a dirigir els destins de Catalunya durant els propers 4 anys?, (poso interrogant perquè Artur Mas no ha coronat cap de les seves dues legislatures), estan fent un desastrós servei a la nostra terra. Ningú és imprescindible, ni l'Artur Mas, per descomptat.
TV3, la centrifugadora cerebral i mental dels catalans
L'actual president en funcions passarà a la història per les cruentes retallades en ensenyament, en sanitat, en serveis socials, en negar pagues extres als treballadors públics de Catalunya, i de seguir amb fervor les directrius econòmiques de l'ngela Merkel i de Mariano Rajoy, l'inepte escolanet de la capitana germànica i de la sergent del FMI.
Un govern coral..., és la gran proposta que ens fan als catalans els de la CUP. Per favor, una mica de seriositat i una mica de respecte als ciutadans de Catalunya, que no ens mereixem la casta politica que hem suportat i que, per desgràcia nostra, possiblement haurem de continuar suportant.
Ja vaig fer bé, ja, el dia 27-S de no anar a votar. A on hauria anat a parar el meu vot entre tanta estupidesa politica?. I m'he dit a mi mateix des de la intimitat de casa meva: apaga y vamonos. L'abstenció també serà la meva actitud a les eleccions generals dfel dia 20 de desembre
Addenda.- La Generalitat de Catalunya, presidida per Artur Mas, l'any 2013 va concedir la Creu de Sant Jordi al pressumpte evasor fiscal Josep Maria Bosch Aymerich.
* El cens electoral de Catalunya corresponent al 27-S.