Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

8/10/15

L'OTAN patètica, el turc Erdogan i l'esperpèntica Unió Europea

al-Dawla al-Islamiya fi al-Iraq wa al-Sham
Així que Rússia ha atès la petició del president sirià Bashar al-Assad per a que Rússia l'ajudi a abatre el terror islàmic de Daesh del seu país i d'altres elements criminals islàmics, els inútils de l'OTAN i de la patètica Unió Europea s'han despertat. 
Ara amenacen a Vladimir Putin de desplegar forces militars occidentals al territori de l'islamista Erdogan, el qual  més que combatre, protegeix la barbarie de la banda criminal de Daesh, en lloc de fer-li front amb decisió per abatre'ls d'una vegada per totes.
Erdogan el que sí que ha sabut fer amb eficàcia, ha sigut bombardejar massivament a la població indefensa kurda, cometent crims contra la humanitat, tot emparant-se sota els silencis còmplices i covards de la UE i de l'OTAN.
L'OTAN i la UE, està clar, han tornat a fer el ridicul davant de la opinió pública internacional, i no cal dir de la europea i del Pròxim Orient en especial. Putin i el seu govern es deuen partir pel mig de riure. Si Rússia està present en territori sirià, és perquè el govern alauita d'aquest país li ha demanat ajuda per combatre el terror de Daesh i per a contrarrestar les pressions occidentals per a fer-lo fora del poder i del govern de Siria.
Ni la patètica OTAN ni la esperpèntica i decrèpita Unió Europea tenen cap dret en atacar el govern sirià. L'exèrcit nordamericà i la coalició internacional ja han demostrat el que saben fer quan prenen decisions dràstiques i militars: el fracàs de les seves decisions i actuacions. Exemples?, l'Iraq en temps del Bush pare i desprès del més que mediocre Bush fill amb el Trio de las Azores; a Libia, que van ajudar a enderrocar al president libi Muammar al-Gadaffi, o el desastre del suport que van donar a la falsa primavera àrab d'Egipte, una primavera que enlloc de voler democratitzar el país del Nil, el que s'anava a fer era convertir aquell país en una dictadura de clara tendència islamista radical. I què han fet a Ucraïna promovent un cop d'estat contra l'anterior president del país?, donc abocar al poble ucraïnès al desastre i a la divisió del país. 
La Unió Europea està supeditada als interessos d'Alemanya
I tirant enrere en el temps i de la història, recordo la gran patacada militar que es van fotre els americans al Vietnam, i el fracàs de les seves actuacions durant anys a l'Afganistà, un país desfet que encara està en guerra amb els talibans.
Potser que aquests politics i militars de l'OTAN i els de la Unió Europea, reconsiderin la seves reals capacitats, si és que les tenen realment, per a decidir el present i el futur de centenars de milions d'europeus, i que no ens aboquin per errors de càlcul en una guerra que els ciutadans no volem de cap de les maneres.
Que l'OTAN i la UE combatin seriosament el terror islàmic de Daesh, i no als països que ho estan fent al marge de les decisions de la coalició atlàntica que, per cert, no són per sort els gendarmes ni d'Europa, ni del Pròxim Orient ni del món. Ens hem de preguntar què han fet des de la'ny 2011 quan va començar el conflicte sirià, i desprès de quasi tres anys de criminalitat brutal i indiscriminada de Daesh per acabar amb aquesta barbàrie?. Doncs pel que es veu, han fet ben poca cosa per no dir que no han fet res.
Addenda.- Daesh, la banda islàmica criminal i satànica utilitza escuts humans. Guerra sense treva contra Daesh fins aplastar-lo i eliminar-lo.