Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/10/15

Rússia perplexa pel silenci d'Europa i America respecte a Daesh

Un grup de criminals islamistes amb la bandera satànica de Daesh
Russia està sorpresa pels silencis incomprensibles dels governs europeus, d'America i d'altres països als qui s'ha dirigit per a demanar informació i compartir dades amb el govern rus pel que fa al criminal i assassí Daesh.
Un cop ha començat la intervenció directa de l'exèrcit de la Federació Russa al complicat tauler d'escacs de Siria, la Unió Europea i l'America d'Obama només fan que criticar i qüestionar les accions contra el Daesh. Els governs de la UE i d'USA acusen a Rússia d'aprofitar la seva intervenció militar contra la banda criminal i assassina de Daesh, per atacar els grups terroristes que lluiten contra l'exèrcit sirià de Bashar Al-Assad.
De moment cal tenir ben clar que la intervenció de Rússia l'ha demanat directament el president de Siria que, sigui o no un dictador, és el president legitim del país. Si no es vol reconèixer aquest fet, aleshores que la Unió Europea i el govern d'USA que intervinguin per a enderrocar els dictadors de països africans, assiàtics i de la Cuba del clan Castro, o la sanguinaria dictadura de la Guinea Equatorial, que per cert és una ex colònia espanyola. O és que segons els interessos geopolitics, estratègics i econòmics per a Europa i America, Canada o Australia hi han dictadures bones i d'altres que no ho són?.
al-Dawla al-Islamiya fi al-Iraq wa al-Sham
Per altra banda, qui es pensen que són els màxims responsables politics de la UE i dels ianquis, per dir si l'Assad ha de deixar la presidència de Siria?, per què no demanen el mateix, per exemple, a l'hereu de la dictadura Castrista, Raül Castro?.
Per què no qüestionen seriosament la dictadura comunista de la Xina?. Que tots plegats no siguin tan hipòcrites, perquè el president de la Turquia islamitzada de l'Erdogan també ha aprofitat l'excusa de bombardejar timidament als criminals de Daesh, per a massacrar el poble kurd, mentre que Europa i l'America d'Obama han callat i callen.
Per cert, potser ja comença a ser hora que l'administració d'Obama o el mateix Barack Hussein Obama, digui a l'opinió pública internacional que ha fet el seu exèrcit juntament amb les forces de la coalició internacional per abatre d'una vegada per totes als vàndals criminals de Daesh, desprès de les massacres col.lectives que han comès matant a infants, joves, homes, dones, etc, en nom de ni se sap de quin déu. ni se sap en nom de quina religió sanguinaria i cruel.
Sigui com sigui, poca cosa deuen haver fet els de la coalició internacional, perquè el Daesh està viu i ben viu. Potser per això Vladimir Putin s'ha proposat aplastar-los el més aviat possible reforçant la seva presència militar a Siria.