Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

2/10/15

Xina es posa al costat de Russia en la guerra de Siria contra Daesh

Xi Jinping, a l'esquerra, i Vladimir Putin a la dreta de la foto
El govern de la Xina comunista ha decidit aportar un nombre indeterminat d'avions per a donar suport a les forces russes, que des de fa uns tres dies bombardejen objectius vitals dels terroristes islàmics que lluiten contra l'exèrcit regular de Bashar al-Assad, i per a combatre i destruir sense pietat el criminal i satànic Estat Islàmic (Daesh).
La Xina ja té un portaavions recentment estrenat a les aigües del Mediterrani, que utilitzarà en principi com a base permanent per als seus avions que entrin en combat en territori sirià i iraquià, ja que el govern xiïta de l'Iraq ja ha demanat l'ajuda del govern xinès.
Així doncs, els governs dels dos països més grans del Planeta, des del punt de vista territorial, que en els darrers anys han modernitzat en profunditat els seus exèrcits i l'armament, han ocupat sensatament l'espai que al llarg dels tres anys de guerra a Siria, ni els EUA de Barack Hussein Obama ni la UNió Europea no han sapigut ocupar a temps i amb decisió.
Curiosament, l'exèrcit rus i xinès lluitarà, en part, contra terroristes que temps enrere van ser armats i ensinistrats per Occident, USA i la UE, per a que combatessin contra el règim d'Assad, i ves per on, aquests terroristes s'han girat en contra de les intencions i desitjos occidentals.
Rússia i la Xina s'han unit contra la banda criminal Daesh
La segona part de la intervenció xinesa i russa en aqurest conflicte bèl.lic i politic, es centrarà en combatre i destruir tota la infraestructura de l'Estat Islàmic, Daesh, fins a aniquilar a aquesta banda criminal musulmana sunita que ha comès assassinats en massa de la població civil especialment per raons religioses i ètniques. Els crims massius contra la Humanitat comesos pel Daesh són el segell d'identitat d'aquesta satàmica banda criminal musulmana.
El que haurien d'haver fet fa molt de temps les administracions americana i de la Unió Europea, i que no ha fet desgraciadament, ho estan fent en favor de la pau mundial els governs de Russia i de la Xina. No fa gaires dies que el president xinès, Xi Jinping, ja va denunciar en la seva intervenció a l'ONU que la situació de Siria i del Pròxim Orient no podia continuar així, ni s'ha de deixar que el conflicte es converteixi en crònic.
La Xina tindrà, en aquesta ocasió, posar a prova els seus avions i veure l'eficàcia del seu nou portaavions en una situació de guerra i foc real. Quin trist i patètic paper que han jugat en aquest tauler d'escacs l'Obama i la Unió Europea. Tots dos han perdut la partida, quan l'haguessin pogut guanyar.
La incapacitat i la mediocritat politica de la Unió Europea i la desconcertant politica de l'administració Obama en aquest conflicte, són els màxims responsables de les desenes d'immigrants sirians que han entrat massivament a Europa. Estic vivint, certament, en una Europa esperpèntica, mediocre, ineficaç i totalment inútil. La UE és el model perfecte de l'histrionisme politic.
Addenda.- L'administració americana de Barack Hussein Obama que calli respecte a les accions militars de Rússia en territori sirià. Obama ha perdut tota credibilitat desprès de la massacre que ha fet a la ciutat afganesa de Kunduz atacant un centre de l'Ong MSF.
Per cert, l'Hollande i la Merkel per què no denuncien obertament les accions criminals de les forces nordamericanes a l'Afganistà?. Com és que per a aquests dirigents europeus el dolent de la pelicula només és Vladimir Putin i l'exèrcit rus?.