Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/11/15

Salah Abdeslam està reclamat per la policia francesa i l'Europol


La policia francesa ha distribuit la fotografia de Salah Abdeslam perquè està en cerca i captura per la seva implicació amb els actes criminals terroristes musulmans, que es van cometre a Paris fa 48 hores per vuit terroristes pertanyents a la banda criminal i assassina islàmica Daesh.
Com a conseqüència d'aquests actes criminals d'una banda musulmana satànica, Daesh, l'aviació francesa juntament amb la dels EEUU ha bombardejat la ciutat de Raqqa, el principal bastió i centre operatiu d'aquesta banda satànica criminal islàmica.
Tota aquesta porqueria humana islàmica que ens titlla d'infidels, haurien de saber que per a nosaltres els infidels són ells que adoren Allah, el nom del déu LLuna, una de les deeses o déu principals de la Qaaba preislàmica que adoraben amb anterioritat a l'època de Mahoma. És per això que molts països islàmics tenen la Mitja Lluna com a símbol de les seves banderes nacionals.
Europa, els europeus, tots plegats, hem de ser ben conscients que no només França està en guerra amb Daesh, és que ja hi estem immersos tots, perquè tots els europeus ens hem de defensar d'aquesta aberració religiosa que representa Daesh, l'exèrcit islamonazi del Gran Satan musulmà.
Per tant, hem de fer-los front sense pietat, sense misericòrdia i sense compassió, perquè Europa i Occident en general, ha de destruir i aplastar a Daesh, per alliberar-nos de la bèstia apocaliptica islàmica.
Daesh és l'exèrcit islamonazi del Gran Satan