Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/11/15

Catalunya s'ha convertit en un esperpèntic i grotesc teatre politic

Pobre Catalunya que per desgràcia ha caigut en mans de politics mediocres i desaprensius, de politics que mai haurien d'haver assolit un escó al Parlament de Catalunya, i que entre tots plegats han fet de Catalunya, una terra irrespirable i angoixant.
Des cel passat dia 27-S ni sé quantes propostes i contrapropostes han anat fent per una banda els de la vastigosa CUP o els dels fracassats de Junts pel Sí, o els palanganeros del PP i del PSOE que s'han unit amb el prepotent líder de C's i dels seus escolanets que li van rient i cantant les gracietes.
La darrera proposta dels antisistema de la CUP és que l'Artur Mas sigui un ninot d'aparador comercial que no tindrà cap capacitat de decisió en el Govern que diuen que han de formar tota aquesta caterva de politics mediocres.
I si a tot aquest espectacle mediàtic esperpèntic que els catalans estem suportant i aguantant des del passat dia 28-S, hi afegim la mediocritat de la recentment elegida presidenta del Parlament de Catalunya, em refereixo està clar a la Carme Forcadell, l'amanida sense sal ni vinagre (una amanida insípida i indigerible), ja la tenim servida. Plega Carme Forcadell, plega, fes-nos un favor a tots els catalans, perquè el que en diuen xoc o topada de trens, en realitat és una topada d'imbècils.
Si el document que ha presentat la CUP i que ha sigut asumit pels de Junts pel Sí, i que proposa obertament plantar cara al Tribunal Constitucional i desobeir les normes i lleis de l'Estat espanyol, alliberarà els catalans de respectar les lleis catalanes vigents.
És el Parlament de Catalunya, o bé és el galliner de Catalunya?
Perquè està clar que si els politics catalans majoritariament aproven aquest document, també està clar que els ciutadans de Catalunya no ens veurem pas obligats a respectar ni complir les lleis emanades del Parlament de Catalunya. 
Si els primers que han d'acatar les lleis aproven un document que els empeny a no respectar la llei, com podran aquesta gentusa obligar-nos a complir-les a nosaltres?.
Catalunya ha perdut la bruixula, no és que haig perdut el nord, perquè ho ha perdut tot, fins i tot els més elementals sentits de la responsabilitat i dels ridicul.
Els catalans anem ben bé arreglats amb aquesta colla de gent que ens volen governar, o aixó ho diuen. Ja vaig fer bé, ja, d'abstenir-me de votar el 9-N del 2014; el 27-S del 2015; a les eleccions catalanes del 2012 i a les municipals del passat mes de maig, així com a les dues darreres convocatories electorals europees. No deixaré que cap politic ni cap partit politic manipuli i jugui amb el meu vot, mai ho permetré.
Algú pot tenir ganes, encara, de votar per exemple a les escurrialles de CDC que encara van remenant el cul entre les files de Junts pel Sí?. Aquesta gent no sent vergonya d'anar pidolant engrunes darrere als antisistema de la CUP?. Quina vergonya aliena que experimento.
Ja veiem en què s'ha convertit la politica espanyola, la politica catalana (on es cou de tot i més) i la de la inútil Unió Europea manipulada i dirigida amb mà de ferro per l'alemanya Angela Merkel, que només pensa i vetlla pels interessos del seu país.