Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/11/15

Jordi Pujol Soley, Jordi Pujol Ferrusola i Cia, una banda criminal

El corrupte Jordi Pujol amb el seu escolanet Artur Mas
A aquestes alçades d'un més que evident coneixement públic de les perversions financeres més que milionàries dels Pujol-Ferrusola, que la justicia ha anat destapant. i que afecten molt directament a la familia, es fa practicament impossible creure's que el president en funcions de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, no tingués coneixement de res, de res, de tot el que el podrit i corromput Jordi Pujol Soley i familia van anar fent des de l'època dels JJOO de Barcelona, des de finals dels anys 80 i començaments dels 90 en endavant fins el dia d'avui.
Malgrat la presumpció d'innocència que empara a tothom, particularment s'em fa molt dificil empasar-me els dubtes. I és que sense anar més lluny, encara avui mateix se'ns informava als ciutadans que l'empresa madrilenya Ortiz, va pagar 400.000 euros per a que se la tingués en compte a l'hora d'atorgar obres públiques de la Generalitat. Més corrupció pujolista. ( La corrupció de CDC).
Cal recordar que Artur Mas va ser conseller, precisament d'economia i finances, en l'època del Jordi Pujol Soley, i ocupant aquest lloc del Govern de Catalunya des del 1997, no va ni sospitar res?. I tampoc va sospitar ni veure res estrany i/o turbulent en les finances de CDC tot i ser Conseller en Cap des de l'any 2001 i de ser president de la federació de Barcelona de CDC?, hummmmm.
El trajecte politic de l'actual president en funcions de la Generalitat no és hagi sigut gaire esplendorós si ens hem d'atendre a les informacions que s'han anat fent públiques. I sembla que el president està decidit fins i tot a vendre's l'ànima al mateix diable politic (la CUP), tot sigui per a que a darrera hoa i in extremis aquesta colla de 10 diputats anticapitalistes i antisistema li donin els vots que necessita per a presidir la seva tercera legislatura.
La banda criminal Pujol-Ferrusola, segons el jutge que els investiga
Els residus de CDC que encara aguanten la tempesta envoltant i protegint a l'Artur Mas, avui encara han arribat una miqueta més enllà del document inicial que s'ha d'aprovar, diuen, el proper dilluns a la tarda.
Els de Junts pel Sí i la CUP avui al migdia han afegit un anex a aquell document, que encara enterboleix més el més que previsible desenllaç de tot plegat.
I mentres, avui un alt càrrec de la Generalitat ha renunciat al seu càrrec per estar en desacord en tot aquest fregat independentista, segons que informa Vozpopuli. A més, fa pocs dies que es van filtrar els desacords d'alguns consellers de la Generalitat pel que fa a la mateixa qüestió.
Bé, a partir del proper dimarts o dimecres, dies 10 o 11 de novembre, potser que la Carme Forcadell ja no sigui la presidenta del Parlament de Catalunya, i que alguns alts càrrecs es trobin entre l'espasa i la paret. Malgrat tot, esperem i intentem passar un bon cap de setmana, si no és que alguna altra turbulència tempestuosa politica ens el fot pels aires.
Bona nit i tapat. Dilluns serà un altre dia, i diuen que també sortirà el Sol.