Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/11/15

La Turquia islamitzada és la perdició de la UE i de Barack Obama

L'islam és un aiguabarreig inconexe de judaïsme amb tocs de cristianisme
Vladímir Putin ho ha deixat ben clar desprès de conèixer que un avió de combat rus hagi sigut derribat per terroristes pro turcs que lluiten contra l'exèrcit del alauita Bashar al-Assad.
Tothom sap des de fa temps que el pretendent turc a califa és el totalitari Erdogan, que aprofitant el conflicte armat amb els criminals de Daesh, s'ha dedicat a bombardejar sense treva criminalment al poble kurd, enlloc de combatre el terror de la banda criminal de Daesh. Turquia és còmplice de la barbarie terrorista de Daesh.
I tant la Unió Europea com l'administració Obama han callat i continuen callant, mentre el turc fa el que li passa per l'entrecuix. Per cert, l'OTAN ja és un instrument vell, rovellat i inútil que s'en pot prescindir. De veritat que l'OTAN no ha tingut res a veure amb l'atac contra l'avió de combat rus?.
El prestigi politic de la Unió Europea ja no pot caure més avall del nivell al que ha arribat en els darrers temps. Una UE amb una economia que no aixeca el cap, i amb una Comissió Europea i  un Eurogrup que no s'aguanten per enlloc per la seva mediocritat politica i de gestió, fins i tot una bona part dels europeus ja sentim vergonya de ser governats per tanta decrepitud.
Tots són la mateixa merda musulmana criminal

I si a aquesta patètica Europa, que en diuen dels 28, hi afegim el fracàs de la politica de Barack Hussein Obama a nivell internacional, que ha perdut la iniciativa tant al Pacific Oest com al Pròxim Orient, només puc concloure, a nivell personal i com a ciutadà d'aquesta esperpèntica Unió Europea, que Occident ha arribat a un punt de desprestigi que ningú es podia imaginar nomès una decada enrere.
Rússia per un costat, i la Xina per l'altre, han arraconat a la cuneta tant a l'administració demòcrata USA com als màxims responsables politics de la UE. Fa temps que em pregunto o segueixo preguntant-me el perquè l'Obama i la UE s'entesten en derribar la dictadura alauita de Damasc, i en canvi des de fa dècades estant comerciant i alternant amb dictadors tan sanguinaris i cruels com el clan Castro de Cuba; amb el criminal i genocida Teodoro Obiang de Guinea Equatorial, amb el règim comunista i totalitari xinès que es passa els Drets Humans pel cul, o amb la fastigosa i criminal monarquia wahabita d'Aràbia Saudita, país líder en cometre continuats atemptats contra la dignitat humana especialment contra les dones i contra els Drets Humans.
Quina diferència hi ha, senyors de la UE i de l'administració Obama entre us i els altres?, perquèjo no en veig cap, ni matisos que els puguin diferenciar.
Per tot plegat, a nivell personal, dic sí a la guerra oberta i total sense cap miserocòrdia contra la criminalitat genocida de Daesh fins a la seva total destrucció i aniquilació.
I dic sí a l'actuació decidida de Rússia en aquest conflicte, mentre sento fàstic davant la passivitat i inoperància de la UE i de l'America d'Obama per acabar el més aviat possible amb Daesh. Aquesta colla de politics no són capaços d'entendre que Daesh ha comès i està cometent autétics crims contra la població civil i contra la Humanitat?. Tan dificil és entendre i assimilar això?.
Per tot plegat, és del tot comprensible que la islamofòbia creixi com a actitud d'autodefensa, a la que tots els europeus tenim dret enfront de l'islam terrorista i invasor criminal. Sí a la guerra contra Daesh.
Addenda.- Per cert, quants milers dels anomenats refugiats sirians simpatitzen amb la banda criminal del Daesh?.

Himne de Pegida, Alemanya. Més Pegida i menys bonisme i tolerància estúpida