Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

14/11/15

Espai Schengen és la gatera de la UE per on entren els terroristes

Quants musulmans terroristes no s'hauran colat ja a la Unió Europea aprofitant el desordre i el descontrol dels centenars de milers de migrants que han entrat il.legalment al nostre continent procedent de terres islàmiques convulses per guerres fratricides sectàries?.
Això ja m'ho preguntava jo mateix en passat dia 28 de juny en un post que vaig penjar aquell dia ja fa quatre mesos i mig. Hem de dir prou a l'anomenat espai Schengen perquè està més que clar que és la gatera de la porta del darrere d'Europa peron es colen wl assassins i els criminals musulmans que ens volen destruit. Schengen és la merda engendrada per la pròpia Unió Europea.
El que ha passat a Paris encara no fa ni un dia, és culpa en gran mesura de l'espai Schengen. Aquesta gentusa musulmana de merda que entra a Europa per assassinar i crear alarmes socials, han de ser neutralitzats sense cap mena de contemplació, fins i tot prescindint dels Drets Humans que  ells trepitjen o odien. Són pàries, són merda social i humana, són rates immundes de claveguera. No es mereixen viure.
Sortosament els vuit terroristes causants de tant de doler jumà i social a la veïan França han sigut abatuts acribillats per la gendartmeria francesa. Era just el que es mereixien en aplicació de la justa llei del talió.
Són més de 4000 els terroristes en potència que es calcula que ja han entrat a Europa, segons ela calculs realitzats per les diferents policies dels països europeus.
El fet que n'hagin mort 8 aquesta passada nit a Paris, ja és important, però no és tranquuilitzador, perquè encara en queden molts, massa, que deuen circular discretament per les carreteres, autopistes, carrers i places de ciutats i viles d'aquesta Europa comandada per una Comissió Europea incompetent i mediocre. Tenim entre nosaltres milers de criminals i d'assassins musulmans que ens odien i que només esperaran l'oportunitat per a causar-nos més danys. A bona hora es despenjen els de la Unió Europea. La Unió Europea i l'administració de Barack Hussein Obama haurien de tenir ben clar que el nostre enemic no és Rússia, el nostre enemic és l'islam i la banda criminal de Daesh.
Està clar que la Unió Europea, més aviat que tard, haurà d'implantar la pena de mort per als autors d'accions terroristes i criminals com les viscudes ahir al vespre a Paris.

L'islam no té lloc a Europa
Aixì doncs, si estem en un estat de guerra com ha dit el president francès, aleshores no s'hi valen contemplacions de cap mena ni miraments humanitaris.
A l'enemic se'l neutralitza i se l'elimina ràpidament disparant primer, i preguntant desprès. Aquesta escoria humanoide de Daesh ha de saber que als eurpeus l'islam ni ens motiva ni ens interessa per a res, i que seriem força més feliços si no en tinguessim ni un simple botó de mostra.
Els europeus no ens podem fer responsables ni sentir-nos culpables de les vostres guerres fratricides sectàries a causa de la vostra religió i de les vostres odis sectaris fonamentalment entre els sunites i els xiïtes. Aquest és un problema vostre que a nosaltres no ens importa per a res, tenint en compte que tampoc ens interessa la vostra religió ni el vostre pseudo profeta. La vostra guerra ara la voleu transportar a Europa pel vostre odi, que us és comú als dos vàndols, a la nostra cultura judeocristiana, al nostre sistema de vida, als nostres principis morals i ètics que res tenen a veure amb els vostres sortosament.
Schengen, la gatera dels terroristes
Per més que alguns politics com Rajoy o el president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, ens diguin que tot plegat no és una guerra de religions, saben que sí que ho és ( i això que és?). És una guerra de civilitzacions, i les civilitzacions s'han forjat de la mà d'uns principis bàsics religiosos. A Occicent va predominar des de fa 2000 anys el judeocristianisme, mentre que als països àrabs i islamitzats no àrabs, fa poc ,més de 1.400 anys que hi domina l'islam.
Que els politics deixin de dir cada dia tanta tonteria, i deixin de fer tanta demostració pública de la seva mediocritat politica i fins i tot cultural. Sigui com sigui, els europeus units hem de plantar cara amb decisió i valentia a tota aquesta merda humanoide musulmana que ens odia i vol destruir-nos.
Addenda.- Guerra sense treva contra Daesh.
Jesus ja va anunciar que des d'Orient sorgirien falsos profetes