Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/1/16

La Catalunya esperpèntica ha suportat 3 mesos de guinyol grotesc

Pobre Francesc Macià!. Si tornés al món....
Què se n'ha fet d'aquell president en funcions, em refereixo a l'Artur Mas, que durant més de tres mesos ha repetit i reiterat per activa i per passiva que segons els acords JxSí i la patètica CUP l'Artur Mas hauria d'haver sigut el president electe en la sessió d'avui a la tarda al Parlament de Catalunya?. 
Calía, president, que anessiu arrossegant el cul pel terra deixant-vos fins i tot els calçotets pel camí, per arribar a la situació burlesca i circenca d'avui?.
Els catalans que a hores d'ara no se sentin frustrats i brutalment manipulats i enganyats per uns i pels altres, és que tenen la sang d'orxata, i que Catalunya els importa ben poc. Totohm sap, des de Moscou a Pequin, de New York a Londres, i des de la Papua Nova Guinea a la selva amazònica, que la tan cantada i repetida DUI no serà reconeguda per cap país ni govern del món. La DUI és morta abans de nèixer. 
Sembla estrany que encara hi hagin molts catalans que pensin que d'ací a 18 mesos la independència de Catalunya serà pràcticament una realitat. Creure's això és d'estúpids.
Els catalans, per bé o per mal, hem de ser conscients que formem part d'un país anomenat Estat Espanyol, España per a d'altres, i que per tant tots estem sotmesos a l'imperi de la llei i d'un text constitucional que fou aprovat l'any 1978 per politics que en aquell temps pertanyien a les files de CDC, del PSC, de l'Alianza Popular (avui PP), pel PSUC, avui IC-V, per ERC, etc. 
Sembla, doncs, que els catalans hem perdut el seny i el sentit de la realitat a mig i llarg termini. A curt termini ens estrellarem per culpa de la irracionalitat i, alhora, del nerviosisme d'alguns politics per forçar situacions legals, juridiques i politiques, per tal de mantenir-se al poder tot alimentant les més falses esperances a la ciutadania.
El 27-S van guanyar amb escons peró no amb vots plebiscitaris
Aquella constitució espanyola que fou refrendada per la politica catalana és vigent, i en cap cas contempla realitzar referendums com el que es proposa fer a Catalunya.
Una altra cosa és la pèrfida actitud de la politica extremadament centralista del Partido Popular, hereu directe del franquisme. Un referendum seria possible autoritzar-lo si es produís la confluència del PP, del PSOE i d'altres partits que ajudessin a configurar una gran majoria per tal de promoure'l. Sembla, peró, que no serà així, ni serà tan f'acil.
De moment, els catalans tornarem a ser governats per un Govern de Catalunya marcadament provisional, tant provisional que ja neix aquesta tarda sapiguen que d'aci a 18 mesos el Govern agonitzarà i molt possiblement es mori als braços de la CUP. Mai entendré la baixada de pantalons i de calçotets de la gent de JxSí i, especialment, de l'Artur Mas després de les continuades sessions de guinyol que ens han ofert durant els darrers 3 mesos.
De pena. Sort que ni el dia 9-N, ni el 27-S vaig anar a votar. Al menys no he donat la oportunitat a tota aquesta colla de politics mediocres i autistes, de jugar amb el meu vot i embrutar-lo impunement.
Addenda.- Carles Puigdemont és realment un bon administrador del diner públic?.