Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

27/1/16

PSOE alerta roja: Vayase señor Gonzalez, y vayase señor Rajoy

Ja fa uns anys que José Maria Aznar, en una sessió parlamentaria,  va dir-li al aleshores president del govern Felipe González que fotés el camp, que marxés d'una vegada del govern. 
Aquella frase "vayase señor Gonzalez" va ser tan atronadora que poc temps desprès el govern socialista empastifat pels casos de corrupció del Roldan, director general de la Guàrdia Civil, i de Juan Guerra, el germanissim del vicepresident del govern del PSOE, Alfonso Guerra, van plegar convocant abans d'hora eleccions generals. Va guanyar el Partido Popular i tot seguit va ocupar la Moncloa José Maria Aznar, el fill politic del franquista i fundador de la Aliaza Popular, Fraga Iribarne.
Aquell Felipe González que va guanyar les primeres eleccions generals deocràtiques per najoria aplastant, es retiraba en un segon pla de la politica espanyola. Passat el temps i els anys, ara resulta que aquell socialista mig revolucionari dels anys 70 i 80 del segle passat, ara incita a la direcció del PSOE per a que Pedro Sánchez, secretari general del partit, s'agenolli als peus del repelent, mediocre i inútil Mariano Rajoy per a que el PP torni a dirigir els destins de tots nosaltres amb el suport del PSOE i de Ciudadanos.
Potser tenen por que les portes giratòries deixin de girar?
Que els de la dreta del Rivera donin suport als seus companys de viatge,- les dretes sempre acostumen a donar-se suport, perquè la qüestió és conservar el poder sigui com sigui -, té un sentit, peró que sigui precisament Felipe González qui demani aquesta autoinmolació al seu propi partit, és un atemptat i una forta bufetada en tota regla contra la voluntat dels milions dels electors espanyols que van donar-li el seu vot.
Si el PSOE no vol desapareixer en pocs anys de l'escenari social i politic de l'Estat espanyol, que no arrisqui tant perquè no val la pena.
El dia 20-D l'electorat d'aquest patètic i grotesc país anomenat España, no va votar per a que el Rajoy i els seus repeteixin la jugada, van votar per un canvi sense el Mariano Rajoy i també per arraconar la corrupció d'escàndol que li està trepitja la seva pròpia ombra.
L'històric partit socialista està fent aigües, i actuacions i declaracions com les que està fent Felipe González no ajuda precisament a reflotar el partit, sinó més aviat per a acabar d'enfondrar-lo. I l'espanyolissima andalusa Susana Diaz que s'estigui quieteta a la seva terra, perquè ja té prou feina amb les corrupteles i els ERE d'Andalusia. Aquesta dona ha de deixar de fer el borinot al si del seu pròpi partit, un partit, el PSOE, que ja està prou malmès.
¡Callese, señor Gonzalez, de una puta vez!.
Addenda.- Recomano escoltar el vídeo de l'Aznar. És espantosa la similitud del que acusava Aznar a González, perquè seria del tot aplicable i que se li podria tirar en cara al Mariano Rajoy i al seu partit. No són tan diferents els uns dels altres, quasi bé que són pastats... bessons.