Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

1/2/16

Susana Diaz, la lideresa andalusa del PSOE que s'estavellarà

La direcció en ple del PSOE el passat cap de setmana
Susana Diaz, l'espanyolissima lideresa andalusa del PSOE, ha perdut la memòria i sembla que també un  cert grau de seny i del necesari sentit de la responsabilitat politica.
Susana Diaz que ha acusat a Pedro Sánchez, secretari general del seu partit, i a la direcció del PSOE d'haver tingut un fracàs electoral el passat dia 20-D, sembla que ha oblidat amb molta facilitat que ella, a les eleccions andaluses que es van fer l'any passat, també va perdre més de cent mil vots respecte a les eleccions de l'any 2012. 
Un simple cop d'ull als resultats electorals autonòmics d'Andalusia, posa en evidència l'escandalosa prepotència i les vergonyoses maniobres soterrades que aquesta lideresa socialista d'Andalusia ha engegat des de fa molt mesos contra Pedro Sánchez i contra l'actual direcció del PSOE, potser per amagar la seva derrota electoral a la seva terra de fa uns quants mesos. Crec, i confio, que la Susana Diaz, amb la seva estratègia d'anar barrant el pas al Sánchez, s'estrelli ben estrellada.
El PSOE en conjunt, i a nivell de l'Estat espanyol, ha perdut molts suports per les seves politiques de connivència a les politiques del PP de Mariano Rajoy, i també amb la seva connivència amb la dreta europea a l'hora de prendre acords i decisions trascendentals per a la societat de la UE.
El PSOE ja fa anys que ha abandonat no ja la ideologia d'esquerres, sinó que també ha deixat de banda les politiques d'esquerres. I això, senyors del PSOE, es paga, com també esteu pagant i encara pagareu més car a Catalunya, la demonització i criminalització del sobiranisme català que heu fet abans i durant la campanya electoral per a les elecions del passat 20-D, i la demonització que encara heu incrementat desprès dels resultats, especialment per part d'alguns dels vostres barons de la vella escola que viuen com autèntics reietons encara que sense tro, gràcies a les repugnants portes giratòries.
Alguna vegada, aquest espanyolissim PSOE de la Susana Diaz i demés corralet que l'envolta, s'ha molestat en preguntar-se el per què s'ha arribat a aquesta situació social i politica a Catalunya?.
Pedro Sanchez, quantes travetes i punyalades traperes no t'hauran fotut?
Els de la casta del PSOE, del PP i de Ciudadanos, a més i de fauna ibèrica politica de tots colors (la bandera cromàtica de l'arc de Sant Martí es queda curta), tots plegats pagareu car els vostres perversos tacticismes que esteu exhibint, des defla més d'un mes, total per a no haver arribat a cap principi d'acord per a la investidura d'algú, i per a la consegüent formació d'un nou govern.
A Catalunya, d'aquesta politica de merda, ja en tenim experiència. Entre els de JuntsxSí i la anti tot de la CUP, hem estat més de tres mesos suportant un govern en funcions, i convertint-nos sense voler, amb simples espectadors d'un esperpèntic i grotesc teatre politic.
Sembla que ara, també a España es vol repetir l'experiència, trista i deplorable experiència. Jo per si un cas ja estic mentalitzat per a tornar a les urnes d'ací a dos o tres mesos, com a molt tard, i penso emetre vot nul, com ja ho vaig fer el passat 20-D. El passat 27-S ni em vaig molestar d'anar a votar. Serà, un altre cop, una manera, personal, lliure, legal i democràtica de cagar-me amb la casta politica que estem suportant des de l'any 1978, i que ja fa massa tuf de podrit tot plegat.
Addenda.- Ah!, per cert, que l'inútil i mediocre Mariano Rajoy foti el camp cap a casa seva d'una punyetera vegada!.