Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

4/3/16

Adéu Pedro Sanchez, adéu PSOE, sou victimes de la incoherència

Les dues crosses que t'acompanyen no t'ajudaran pas a caminar dret
A Pedro Sánchez, està clar, que els decrèpits Felipe Gonzalez i Alfonso Guerra, li han estat fent eñl que s'en diu la pirula, la traveta, la putada politica de l'any. 
Pedro Sanchez ha sigut víctima dels qui van ser president i vicepresident del govern espanyol durant tres legislatures sota les sigles de PSOE.
Felipe i l'Alfonso porten l'estigma dels GAL; de l'OTAN de entrada no; del pocavergonya Juan Guerra, germà de l'Alfonso Guerra; del corrupte Roldan, el director general de la Guardia Civil i, perquè no dir-ho, del fracàs rotund en la creació de llocs de treball.
Encara em ressona a les orelles la cantata barata del Guerra prometent 700.000 llocs de treball durant dues campanyes electorals consecutives, promeses que van ser un insult a la inteligència humana, i una burla als espanyols necessitats de llocs de treball.
Pedro Sánchez és victima de l'ambició d'aquest parell de politics que encara volen remenar la cúa, quan els que haurien de fer és anar-se'n a passejar pel Retiro. Pedro Sánchez s'ha vist abocat a pactar amb C's, la dreta catalanoespanyola, enlloc de fer-ho amb Compromís, Podemos, IU, etc, perquè González i Guerra així ho han volgut i no s'han amagat de promoure aquest pacte PSOE-C's durant les darreres cinc o sis setmanes prèvies a les sessions d'investidura fallides. És més, el patètic i decrèpit Felipe González, estava d'acord en que al pacte s'hi afegis el PP.
Tan dificil és formalitzar un pacte d'esquerres a quatre bandes?
El socialisme espanyol està encarrilat per anar directe a la via morta, a convertir-se en residual a nivell de l'Estat com ja ho és el maltractat PSC per la direcció federal del PSOE.
Recordeu, senyors de Ferraz, que quan us ha convigut heu pactat i adoptat acords amb el PP com en el cas flagrant de modificar sense manies l'article 135 de la Constitució espanyola. També heu fet costat a la dreta conservadora europea quan us ha convigut al Parlament de l'actual Unió Europea esperpèntica i descaradament antisocial
González i Guerra es deuen trovar ben còmodes amb les portes giratòries i protegint els interessos dels de l'IBEX35 i demès lobys politics i econòmics tant d'Espanya com de la Unió Europea.
És per això que repeteixo el titular d'aquest post: Adéu Pedro Sánchez, adéu PSOE, heu caigut en el fracàs victimes de les vostres incoherències i de la traició als principis socialistes i de les esquerres. I no culpis a Podemos del fracàs del segon intent de la teva investidura, Pedro Sanchez, més aviat mira el teu partit que ha girat, heu girat descaradament cap a la dreta enlloc de fer-ho cap a l'esquerra.
I no gireu la miarada envers la Susana Diaz, l'espanyolissima andalusa, perquè encara us ajudarà a caure més al fons del clot, i a destruir encara més el que en queda del vostre partit.
Discurs de Pablo Iglesias, portaveu de Podemos, al Congreso de los Diputados