Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/3/16

Felipe Gonzalez bé podria ser el candidat del PP en lloc del Rajoy

Felipe González, l'ex president del govern, ben bé podria ser el substitut del patètic i mediocre Mariano Rajoy, i encapçalar la llista del PP per a les properes eleccions generals que de ben segur es faran el mes de juny. Confraternitza més amb el PP que amb el PSOE de Sánchez.
Pedro Sanchez, cuida't bé de l'ombra allargassada de Felipe Gonzalez
Amb els seus dards insistents contra Pedro Sanchez per a que aquest candidat del PSOE a la presidència reorienti cap a la dreta les seves prioritats, i les declaracions del Felipe força favorables al partit de la dreta pura i dura espanyola, el PP, mentre demonitza descaradament els partits d'esquerra especialment a Podemos, aquest Felipe González que en el seu moment va sorgir gairebé del no res fumant-se un bon cohiba, està traïnt vergonyosament el missatge de les urnes del passat 20-D.
Cuida't Pedro Sanchez d'aquests residus politics del PSOE procedents d'un altre temps que ja és passat. Cuida't d'aquells que et donen copets a l'esquena i que en els actes públics t'abracen i t'aplaudeixen, ciuda't d'aquests falsos amics, perquè quan menys t'ho pensis ja t'hauran clavat la punyalada trapera. 
Cuida't d'aquells que et van precedir, d'aquells que ja ben asseguts a les poltrones de la Moncloa, amb bodeguilla inclosa, van trair als ciutadans espanyols tot sovint. Un exemple prou clar i escandalós va ser la traidora i perversa campanya que Felipe González i el seu braç dret, l'esperpèntic i decrèpit Alfonso Guerra, van fer amb la qüestió de l'OTAN.
Primer ens deien la OTAN de entrada no, però ens la van fotre ben bé pel cul demanant el vot afirmatiu quan va ser l'hora i el moment d'anar a votar. Jo, evidentment, i amb la papereta ben visible del NO, vaig anar a votar acompanyat dels meus dos fillets petits al col.legi electoral, situat al carrer Sant Francesc de Tarragona, fidel als meus principis morals i ètics. Per satisfacció personal vull recordar que, a Catalunya, va guanyar el NO.
Cuida't d'aquests falsos profetes de la politica, perquè fins i tot els que encara creuen en una politica regeneradora i regenerada, poden sucumbir davant els perversos cants de sirena d'una casta politica decrèpita i venuda a l'IBEX35 i qui sap a quins lobbys més.
La dual i fastigosa campanya de l'OTAN engegada pel PSOE
Aquesta gent són amants i addictes a les portes giratòries, i aspiren a que continuin girant sense parar, mentre la societat que els va elevar a les màximes responsabilitats politiques han viscut enganyats i manipulats fastigosament.
El passat dia 20-D, Pedro Sánchez, vaig estar a punt de votar a Podemos. Al final no ho vaig fer, i vaig emetre un vot nul. El proper dia 26 de juny, que quasi bé segur que haurem de tornar a les urnes, continuaré votant nul.
La politica espanyola, i també la catalana, no funciona de cap de les maneres. No es pot donar un vot de confiança a tanta politica mediocre, i a tants balls de saló dels politics ansiosos de sortir a la foto mentre el poble s'ho mira desencantat, desenganyat i cabrejat. Així doncs, que ningú esperi el meu vot, perquè el més preocupant i decebedor és que la dreta espanyola i catalanoespanyola del PP+C's puguin apoderar-se del govern espanyol si s'han de fer noves eleccions d'ací a tres mesos. Si aixó passa, les esquerres no tindreu perdó.