Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/3/16

La Unió Europea de la Troika i el desastre dels migrants refugiats

La reina i el rei de la porca i patètica coalició Turcoeuropea
Sento profunda vergonya i consternació personal al veure'm atrapat al bellmig d'una Unió Europea esperpèntica, caòtica i patètica, i que s'està desmanegant i desmontant-se a troços. 
Gràcies a la escandalosa mediocritat politica dels màxims responsables de la UE, els europeus ens trovem envoltats per centenars de milers de musulmans que diuen que estan fugint dels efectes de la guerra de Siria, tot i que moltissims d'ells no fugen de la guerra, venen a colonitzar-nos amb l'alcorà a les seves mans.
La miserable i ineficaç gestió engegada des d'un començament per la Unió Europea pel que fa a l'allau humà, sembla que imparable, de sirians, d'iraquians, de paquistanesos, d'afganesos, etc, (tots fugen de la guerra siriana?), ens ha portat a una situació limit per irresponsabilitats politiques. I per irresponsabilitats les de l'alemanya Angela Merkel que, cal recordar-ho, fa uns mesos animaba als migrants a venir a Europa perquè la matrona d'Europa necessitava mà d'obra barata per a la seva industria germànica.
La mateixa patètica Angela Merkel s'ha vist obligada per la crúa realitat i per la convulsió social interna del seu país, ha fer un gir de 360 graus respecte als migrants que es troben atrapats al nordest de Grècia sense possibilitats d'avançar cap al nord.
D'això ja se n'ocupen els països fronterers que barren el pas per a protegir als tant demòcrates i defensors dels Drets Humans com Alemanya i els països nòrdics inclosa la molt social i demòcrata Suècia. Errors, errors uns darrere l'altra s'han estat cometent des de que va començar aquesta crisi politica, social i humanitària. I a la Merkel no se li ha acudit cap altra cosa que, d'amagatotis com qui diu,  negociar amb el turc islamista radical, Tayyip Erdogan, per a engegar l'operació exprès del retorn immediat de centenars de milers d'aquests migrants que malviuen en camps empastifats de fang i de merda, mal almentats i pèssimament protegits de la meteorologia adversa.
Daesh és el criminal i pervers exèrcit satànic musulmà
L'Erdogan ha de protegir a aquesta gent?, l'Erdogan que aprofita massacar el poble kurd amb l'exuca de la guerra de Siria mentint quan diu que ataca als terroristes criminals de Daesh?. I els de la Unió Europea callen i miren cap a un altre costat. Miserables!.
La Unió Europea, i també l'administració demòcrata USA de Barack Hussein Obama, l'han estat cagant dia rere dia durant els darrers anys. No s'ha sapigut aixecar campaments dignes i provisionals per a rebre a tots aquests migrants i esperar la fi de la guerra siriana, per a retornar-los amb dignitat, gradualment i amb esperança cap als seus països. No hi ha cap compromís que jo en tingui coneixement, que la UE i l'Amèrica d'Obama tinguin la voluntat d'aportar tot el necessari per a la reconstrucció i dignificació de la històrica Siria actualment destruïda i desolada. 
Ja vam veure el que l'Obama i la Unió Europea van fer Libia. Van ajudar a assassinar al dèspota Gaddafi, i tot seguit van abandonar aquest país nordafricà a la seva sort. Avui, Libia també és un pa-is destroçat, dividit i víctima de la criminalitat de la banda musulmana Daesh. Van fer el mateix que han fet a Siria. A quin país del Pròxim Orient li caurà la disort de les intervencions dels USA i de la UE?. I quants milers de cristians més hauran de morir víctimes de la barbarie musulmana protegida pels vergonyosos i covards silencis de la UE i d'USA?.
En definitiva, la Unió Europea ja fa massa temps que en lloc de resoldre els problemes dels europeus, encara ens en crea de nous. Aquest Unió Europea no serveix per a res. Bé sí que serveix, per a abocar-la a la brossa i reinventar-la de nou.
Addenda.- L'Islam és un gran perill per a tot el Planeta. A què esperen Occident i els pobles de bona voluntat en aplastar i destruir definitivament als criminals del satànic Daesh?. O és que a Europa i a l'Amèrica d'Obama encara badem i no ens hem adonat que l'islam ens odia, tal i com diu i ha afirmat repetidament i encertadament Donald Trump, el candidat republicà a la presidència nordamericana?.