Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/5/16

El 26-J hauria de ser un esclat general d'ira i de ràbia de la societat

No sentiu vergonya de vosaltres mateixos?. Sereu capaços, encara, de demanar-nos el vot?
Que Espanya és un país de merda no ho dic jo solament, és un clam popular que omple pàgines i pagines de la xarxa (Internet), i el Google és una eïna imprescindible que ens facilita la feina de navegació per a comprobar-ho. Escorcollant he trobat aquest interessant argumentari, que ens clarifica prou bé el perquè Espanya és un pais de merda.
Els partits politics ja ens han demostrat del que són capaços de fer: res, res per a resoldre els problemes gravissims que la societat espanyola arrossega des de l'any 2007 fins avui, suportant una crisi econòmica mai vista. Els partits politics, tots sense excepció, ja ens han demostrat abastament durant els darrers quatre mesos de l'any, que estan incapacitats per a governar-nos, tant és així que desprès de no posar-se d'acord per a formar un govern encara que fos a precari, ara ni han sigut capaços de posar-se d'acord per a retallar despeses en vistes a la campanya electoral que haurem de suportar vulguis que no. A ells no els preocupa, perqupe paga el oble amb els seus impostos.
Colla d'irresponsables, colla d'inútils i de poquesvergonyes. Això és el que sou tots els màxims responsables politics d'aquesta puta Espanya, una Espanya que ja ha suportat prous mentides i manipulacions durant 4 anys del podrit i franquista partit del Mariano Rajoy, el palanganero polític de l'Angela Merkel; que ha vist com el PSOE ja no sap on està ni qui és, que destil.la odi envers Podemos, i que es va llençar vergonyosament als braços de la dreta liberal de C's; que ha tingut d'aguantar la prepotència i insolència del líder de Podemos en moltes ocasions en els darrers mesos, i ara contemplem estupefactes com les restes que encara queden d'IU es dilueixen en les revoltoses aigües que hàbilment i astutament remena sense parar el tal Pablo Iglesias.
En fi, tot un esperpèntic i patètic teatre politico-mediàtic que ens han ofert tant politics que molts mitjans de comunicació que perden el cul convertint-se en simples i tenebrosos portaveus de la mediocritat més absoluta de la podrida casta politica espanyola.
Jo ho tinc més que clar: tot i que el dia 20-D vaig anar a votar trencant la meva tendència abstencionista d'anteriors conteses electorals, el 26-J els meus vots (Congrès i Senat) seran nuls tot aprofitant l'ocasió per enviar un missatge, des de les dues paperetes, als politics que tenim de suportar desgraciadament.
PD.- A la Mònica Oltrà i al Juan Carlos Monedero els puc ben assegurar que jo no sé què és això del Juego de Tronos. Mai he vist cap capítol, ni m'he preocupat mai en saber en què consisteix. Peró avui intentaré esbrinar-ho. Per cert, si no recordo malament, el tal Pablo Iglesias ja li va regalar un exemplar d'aquest joc al Borbó durant un de tants actes protocolaris que s'organitza la repelent casta politica d'aquesta Espanya de merda.
***Vols respondre aquest qüestionari?.