Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/5/16

Esperanza Aguirre amaga els crims del nazisme i del franquisme

Rebuda triomfal a l'Adolf Hitler que va organitzar Franco, amb esvàstiques incloses, a l'estació de tren d'Hendaya
L'Esperanza Aguirre, la lideresa madrileña del PP (Puto Partido) liberal conservadora com ella mateixa es defineix, ataca miserablement als de Unidos Podemos acusant-lo de comunista, tot recordant els crims que s'han comès al llar de la història sota el jou d'aquesta ideologia marxista. Ai! Esperanza Aguirre, l'eterna aspirant fracasada aspirant a presidir el PP a nivell estatal, el teu fracàs personal espero que sigui, més aviat que tard, el fracàs del teu partit i de les seves insultants politiques antisocials.
A l'Esperanza Aguirre, fidel militant de l'antiga Alianza Popular fundada per l'exministre i ambaixador al Regne Unit del règim feixista del dictador Francisco Franco, és precís recordar-li que la Guerra Civil espanyola va ser responsabilitat del general colpista Francisco Franco i dels comandaments militars i sectors més conservadors politics i eclessiàstics que en tot moment li van donar suport, fins el punt que els bisbes portaven sota pali al dictador espanyol enlloc de la custodia. Espantós!, des del punt de vista catòlic, perquè era una blasfemia segons els principis doctrinals i teològics d'aquesta gentusa. Eren el prototip i símbol d'aquella España negra.
L'església catòlica espanyola llepant el cul del dictador
Els centenars de milers de morts de la guerra civil pesen, ecara avui, com una llosa esberlada però encara no trencada ni abatuda en la memòria històrica que els seus amics del PP volen amagar fins que sigui oblidada. Això no passarà Aguirre, perquè la Memòria Històrica està molt present entre la majoria de la societat espanyola, i aquesta mateixa societat és i serà la que mantindrà viva la memòria història dels crims del franquisme fins que s'hagi fet plena justicia. 
A l'Esperanza Aguirre se li ha de recordar amb veu ben forta i poderosa, que el règim feixista, diria que neonazi, de Franco i dels seus governs, té les mans empastifades de sang innocent de desenes de milers de ciutadans d'aquest patètic i esperpèntic país de pandereta que anomenen España. El comunisme, especialment en temps d'Stalin, va ser un temps fosc, tenebrós per a milers de russos, però al menys aquest mateix règim comunista totalitari i sanguinari es va enfrontar amb tota la seva força contra el major règim assassí i criminal que ha viscut el Món i especialment Europa. 
Em refereixo, Esperanza Aguirre, al monstre satànic d'Adolf Hitler, dels seus comandaments militars i de les SS hitlerianes que van causar milions de morts i que tant admiraba Francisco Franco, i a qui el fundador de l'Alianza Popular, desprès Partido Popular, insisteixo va servir fidelment com a ministre i com a ambaixador. Aguirre, que les vostres arrels socials i politiques van sorgir directament de la crosta corrupta de la mòmia del dictador i del seu immediat entorn, és un fet irrefutable.
El dictador Franco acompanyant al genocida nazi Adolf Hitler
Els del PP encara porteu l'estigma de representar el franquisme que a partir de l'any 1976 es va camuflar barrejant-se amb les emergents forces socials i politiques democràtiques que havien viscut en la clandestinitat durant la dictadura franquista.
Però els vostres tics, les vostres politiques antisocials que heu aplicat especialment durant els últims quatre anys, us han delatat una i altra vegada. No heu aconseguit desempellegar-vos dels vostres origens franquistes.
No utilitzis tant el comunisme sortosament superat arreu del món (menys a la gran presó de Cores del Nord), i potser que els del PP aneu fent actes de contrucció per tot el que heu fet aquests darrers anys, i per tot el que van fer els franquistes amb el suport evident del nazisme criminal i genocida.
Addenda.- No he penjat cap fotografia de l'Aguirre perquè la seva imatge no és important per a arrodonir aquest post. L'important de l'Aguirre no és precisament la seva cara o el seu vestuari, sinó les imbecilitats que generalment diu dia rere dia.