Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

24/5/16

La CUP valora més els salvatges antisistema que els Pressupostos

L'esperpèntica i caòtica CUP ha demostrat un repugnant menyspreu al conjunt dels ciutadans de Catalunya.
La CUP, avui, a considerat molt més important valorar davant els mitjans de comunicació, els salvatges i criminals actes vandàlics dels antisistema que es van desfermar ahir a Gràcia, que no pas parlar sobre els Pressupostos de la Generalitat que, en definitiva, ens afectaran a tots els més de 7,5 milions de ciutadans de Catalunya, inclosos, per cert, els anticapitalistes salvatges que ja ens van demostrar ahir el seu bagatge cultural, d'intelecte, social i humà. No sorpren, doncs, que els Pressupostos quedessin en segon terme.
Dit això, la CUP paradoxalment se sent tan propera al PP del patètic i mediocre Mariano Rajoy, que fins i tot quan aquesta colla d'anticapitalistes convoquen rodes de premsa, avisen als periodistes sobre el què es pot no preguntar aplicant la ley mordaza, fins arribar a plagiar al Jordi Pujol i Soley quan els de la CUP diuen segons la pregunta formulada això avui no toca.
Si avui al capvespre o a la nit tota aquella escòria humana i social que van devastar un sector de Gràcia tornen a la carga, els Mossos d'Esquadra, tal i com ja han advertit, els ha de fer front amb tots els mitjans de que disposin i que tinguin a la mà. Els catalans no podem permetre tanta barbarie d'aquesta gentusa que destrocen material urbà que paguem tots plegats amb els impostos, i tampoc poden destruir propietats privades com, per exemple, destroçant i incendiant vehicles de veïns.
Tanta brutalitat social i humana no ens la podem permetre, com tampoc podem permetre ni tolerar als negres i immigrants en general que es dediquin a l'il.legal Top Manta i que agredeixen bestialment a la policia, ni podem consentir l'existència de les bandes criminals juvenils sudaques que de tant en tant també provoquen aldarulls, actes molt violents i fins i tot homicidis.
Amb aquesta gent, molts politics volen que es produeixi cohessió social a casa nostra?. De quina cohessió parlen..., tolerància zero és que s'ha d'aplicar amb fermesa i contundència.
Tota aquesta gent sobra, no la necessitem per a res. I el que haurien de fer els governs, és deixar-se de bonismes estúpids, de multiculturalitats perverses i d'humanitarismes inútils.
El dia 26-J es celebraran eleccions generals per a que en pugui sortir un nou govern espanyol, cosa que de fet no es presenta ni gens fàcil. I segons els resultats electorals d'aquella jornada i dels govern que en pugui sortir, a Catalunya ja començaran a tronar els timbals alertant d'una altra convocatòria electoral a casa nostra.
Vista la trajectoria de sabotatge constant a la politica catalana que està exercint la CUP, els d`'ERC els de CDC i JuntsxSí i demés residus politics que puguin existir a Catalunya, es veuran abocats a convocar eleccions. Per exemple, els Pressupostos s'han de desencallar sigui com sigui, i si cal anar a noves eleccions s'hi va i prou. Els interessos de partit mai, mai, s'han de posar pel damunt dels interessos generals dels ciutadans. Cal fer net, en aquest país, de molta genteta impresentable, i això només ho podem fer mitjançant les urnes, mitjançant la democràcia que alguns odien a mort.