Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

23/5/16

L'ANC vol controlar els partits?. Sorgeix un nou feixisme català?

Jordi Sánchez, president de l'ANC
De què va el Jordi Sánchez, de què aneu genteta de l'ANC que voleu controlar els partits politics!. Heu perdut l'enteniment i el sentit del pudor?, o és que amb aquestes afirmacions la direeció de l'ANC ja ens avisa que quan Catalunya sigui independent, que és molt dir, les llibertats socials i politiques seran controlades pel nou feixisme made in Katalonia?.
Què s'està coent a Catalunya des de fa temps, la nova fornada de feixisme ultranacional liberal català?.
Us dol, potser, el dret a la llibertat d'expressió i d'informació, que us lamenteu i alarmeu perquè els mitjans de comunicació s'han fet ressó de les vostres evidents i públiques picabaralles i fortes tensions internes simplement per a controlar fèrriament l'ANC?.
Tots vosaltres us ompliu la boca parlant del Procés..., quin procés?, si els mateixos partits politics no s'aclareixen i es tiren els plats pel cap com és, ara, el cas de la reacció de la CUP que és l'anti tot de tot, i que mai s'hagués tingut de tenir en compte contrariament al que va fer l'anterior president de la Generalitat, Artur Mas.
Ara, avui, es lamenta l'ex president Mas de les estupideses de la CUP que la gran majoria de catalans hem de suportar per les greus errades de CDC, i en conjunt de la coalició JuntsxSí, que van decidir pactar amb aquesta gent anticapitalista, antisistema i que només saben actuar per a destruir sense construir res desprès.
L'Artur Mas reclama, ara, un nou referendum/plebiscit que tingui en compte els vots ni pas els escons. Està clar que sí ex president. Qualsevol prebliscit o referendum, es miri per on es miri dels quatre puns cardinals del Planeta, sempre, sempre es tenen en compte els vots individuals i personalitzats dels ciutadans amb dret a vots. Els de JuntsxSí juntament amb els d'ERC no en van tenir prou durant mesos de la guarra i porca juguesca de la CUP per a votar un president de la Generalitat però que no fos l'Artur Mas?. De què va servir i de què ens continua servint avui tota aquella pallassada parlamentària?.
I vist el patètic i esperpèntic panorama politic tant de Catalunya com d'Espanya que tots plegats ens preparem per a suportar una altra campanya electoral inútil, a Catalunya, els dirigents de CDC juntament amb el que els hi queda de militància i de simpatitzants, es proposen a crear un nou partit peró amb les mateixes cares, amb el mateix discurs, amb els mateixos tics, amb els mateixos encerts i errors.
I de moment, cap dels dirigents de CDC hagin denunciat clarament i obertament al llarg dels darrers tres o quatre anys, la corrupció evident que els ha marcat com és el cas Jordi Pujol Soley i familia (declarada com a banda criminal) pel mateix jutge, o el cas Palau, etc. I ara, per si encara faltaba el vinagre per enllestir l'amanida, s'investiga al convergent Xavier Trias, ex alcalde de Barcelona, per un cas de presumpte delicte d'evasió de capitals de més de 12 milions d'euros.
En fí, que el dia 26-J no ens donarà cap sorpresa, i els ciutadans haurem d'aguantar llargues negociacions entre els de la dreta i els d'esquerres perquè cap d'ells obtindran els vots suficients per a formar govern amb rapidesa i garanties d'estabilitat politica.
Addenda.- Falta transparència, molts transparència dels partits politics, i sobra l'excessiva berborrea inútil prometent el que desprès no es compleix com ja ha demostrat abastament el Mariano Rajoy i el seu partit de merda.
Per alguna cosa serà que la darrera enquesta d'opinió relacionada amb la transparència politica que s'ha fet pública avui mateix, assenyalen el Partido Popular com el partit menys transperent i creïble.
I per si aquest càstig dels ciutadans no fos prou, el jutge demana que el PP ha de pagar al llarg dels propers 10 dies 1,2 milions d'euros per la caixa B d'aquest partit o el jutge els embargarà. Això és el PP. Ja està bé que els jutges els vagin desenmascarant per a que tots puguem veure el seu fals i pervers rostre.
Aquesta és l'España va bien de l'Aznar i del Rajoy. I clar, arribes a la conclusió personal que la politica d'aquest país, que en diuen España, està cada dia que passa més plè de merda i de mediocritat politica com mai s'havia vist.