Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/5/16

Sanchez no és el problema del PSOE. El problema és el PSOE

Quan t'atreveixes a conectar la TV als voltants del migdia i comences a fer zaping saltant de La Sexta a La Cuatro, o sintonitzant La1 canal 24 hores i els persistents i monotemàtics debats de TV3 dels matins, etc, acabes tant fart i cabrejat d'uns i altres que als 20 minuts d'anar d'ací d'allà dels canals de la caixa idiota, l'apagues.
L'andalusa Susanna Diaz i el candidat Pedro Sanchez. Ni es miren
Quan avui he escoltat, entre saltiró i saltiró televisiu, al Pedro Sanchez que ells estendran la mà tan a la dreta com a l'esquerra, de moment et quedes estupefacte i desprès et fots a riure per no plorar.
I és que el problema del PSOE no és Pedro Sánchez, candidat i aspirant per segona vegada en quatre mesos a la presidència del govern espanyol pel PSOE, és que el problema és el mateix PSOE i els seus barones que es creuen tenir el monopoli d'aquest històric partit. 
L'encarcarament ideològic, la deriva constant del discurs politic d'aquest partit que ja fa massa temps que ha perdut la bruixula, les pressions perverses dels decrèpits barones del PSOE començant pel mateix Felipe Gonzalez i del nen Rodriguez Zapatero que tira la pedra i amaga la mà intentant fer la traveta perfecta a Pedro Sánchez, tot plegat amanit amb les ambicions de poder sense limits de l'andalusa Susanna Diaz, fa pensar sense gaire perill d'errar, que Pedro Sanchez i el seu partit anomenat socialista, seran superats en vots per la coalició d'IU-Podemos, i que a partir de la nit del 26-J començarant, entre bambalines, les converses del dretà Albert Rivera amb la dreta de la dreta espanyola encapçalada pel patètic i mediocre Mariano Rajoy, per a formar govern.
Pedro Sanchez hauria de tenir molt en compte les escandaloses errades del seu partit a l'Andalusia de Chaves, Griñan i de la mateixa Susanna Diaz. Com pot ser que des de l'any 2011 a Andalusia hi hagin més de 1800 treballadors que cobren irregularment el sou mensual sense fotre res de res?. Aquesta pèssima gestió del diner públic costa anualment uns 100 milions d'€, i la festa dura des de fa més de 4 anys.
I de l'ecàndol de l'empresa andalusa Inturan que va rebre 10 milions d'€ de la Junta d'Andalusia i es va dedicar a despilfarrar aquests diners amb portant als politics als millors restaurants, etc?. Què ens podria dir la Susanna Diaz de tot plegat?. I dels ERE què?. I del frau a Extremadura que ha esquitxat a la UGT, sindicat afí al PSOE, i també a les CCOO que ens podria dir el Vara?.
Pedro Sánchez no ho té gens fàcil, perquè ni els seus confien en ell per més copets a l'esquena i abraçades traidores que li donin en públic, i perquè els barones i els palanganeros que sempre els envolten per no perdre oportunitats, van marcant territori fent el cercle al voltant de Ferraz cada cop més asfixiant i demoledor per al candidat.
Les repetides abraçades i encaixades de mà ja cansen i repugnen
Per postres, els del 15M i els del 15MpaRato  ja alerten tant al PSOE com a la coalició d'IU-Podemos que no els utilitzin ni en la precampanya i menys encara durant la fatidica i vergonant campanya que ens veurem obligats a empasar-nos sí o sí.
Per cert, els dos líders de Podemos i d'IU que deixin de banda tantes abraçades i encaixades de mà, quan fa quatre dies, com qui diu, es deien el nom del porc.
Que cap de tots ells esperin el meu vot, perquè les dues paperetes, previament de tirar-les a les urnes, ja les haurè convertit en vots nuls.
Addenda.- Pedro Sánchez i el seu equip pot tenir seriosos problemes amb el vot dels electors de mitjana edat segons apunta el rotatiu madrileny El Pais. Per altra banda, el prepotent Pablo Iglesias que sembla que ha posat la directa per a ridiculitzar al PSOE i berenar-se als d'IU, podria ser que sigui Alberto Garzón qui devori Pablo Iglesias.